Sayfa 754/998 İlkİlk ... 254654704744752753754755756764804854 ... SonSon
Arama sonucu : 7979 madde; 6,025 - 6,032 arası.

Konu: Viop LIX

1. Neyse ciddi yazılar bitti ,afakan basıyor bana ciddi yazılar

Geyiğin boynuzlarını törpülemeye devam

Üstat KısaVade ve çıtak ,BTC mavi ..naapıyoz porche biniyoz muuu

https://www.youtube.com/shorts/Fqkf3VLOBoE

Hayat hoş gerisi boş

2. benim orada zaman analizlerimde yazdım,...

41 hafta sürecek çok problemli, problemliden kastım, çözümü zor olan, fakat geneli düşüş şeklinde cereyan edecek, bu döngünün tarzı bu..
    bu düşüşte beklentim hızlı güm güm tarzında olmayan,...ancak her defasında alçalan tepeler ve alçalan dipler üreterek bu 41 haftaya yayılacak olan,...

02/05 ağustosta bu inisiyatif alınmış ve ilk defa geçen haftaki düşüşlerle bu artık yürürlükte,...

bunun sonrasında 14-15 hafta sürecek geneli bu defa yükselmek olan,....

işte bundan sonra 3 ekim 2025 ve sonrasına bir ayı piyasası bekliyorum,....

projeksiyonum bu şekilde,...

onun için bu 41 haftalık piyasa bende ayıdan ziyade short görünümlü sürecek bir piyasa,
    ümit, korku ve pişmanlık ögelerini barındıran, bünyesinde shortu ve longu bir arada ertecek bir range trend diyebiliriz,..41 hafta bütününe yavaş yavaş dalgalanarak düşecekü, her defasında zirveler ve dipler birbirine yakın olacak,
    ama her defasında alçalan tepe ve alçalan dip üretecek,..bu şekil bir mimari düşünüyorum,...

sonuçta bir düşüş olacak bu 41 hafta boyunca ve bunun sonunda başlayacak 14-15 hafta ile
    neredeyse bu düşüş geri alınacak,...ne oluyor tarzında bir yükseliş bekliyorum bu 14/15 haftada,

bu 14/15 hafta eğer böyleyse kimbilir belkide bir erken seçimin konusudur,...

erken seçime pozitif bakıyorum, erken seçim olmamasını da sancı ve bunalımın devamı olarak görüyorum,...
    erken seçimin olmaması halinde mevcudun bir şey vermesi gerekiyor, çok ciddi bir şeyler, yani sıcak para manasında,..
    ratinglerden gördüğümüz bunun önü kapalı,...

Nebatide olduğu gibi faizleri düşürerek tekrar TL verirlerse piyasalara buda USD yi tekrar zıplatır, çünkü döviz dar boğazı aşılmamış geçilememiş halledilememiş oluyor,..

bunu nasıl anlarız,..yani tarzı,...short bir piyasanın devamı mı, yoksa bir ayı piyasasımı? mesele burada bunun ayrımında
    burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
    yatırım tavsiyesi değildir,...

3.  Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    günlük boğa, haftalık aylık ayı gözüküyor.

günlükte bu kadar alışı yeşili abartmasaydı, haftalık aylık önemli değil derdim.

hakkımızda hayırlısı bakalım.
    Aynen ..hayırlısı
    Hayat hoş gerisi boş

bu gelişmede önemli..özelikle piyasadan emir verenler için

Alıntı Originally Posted by Bear_Bull Yazıyı Oku
    VIOP kontratlarında fiyat adımları güncelleniyor. Endeks kontratlarında 0.25 olan fiyat adımı (kademe farkı) 1.00 olacak. Pay vadelilerde ise adımlar tıpkı spot piyasadaki gibi fiyata göre değişken (aşağıdaki tablo).Devreye gireceği tarih 1 Kasım 2024.

Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    alttan alıp üstten satan sistemler için süper olmuş.

yükselirken alan sistemlerde slip ( kayma ) 4 katı daha fazla olacak demek. çok sinyal veriyorsa ciddi puan kaybı demek.

5. , longcular kızmasın, yesil ustu sevgili mert45,in dediği gibi

6.  Alıntı Originally Posted by ARDT Yazıyı Oku
    , longcular kızmasın, yesil ustu sevgili mert45,in dediği gibi
    Sevgiler
    Hayat hoş gerisi boş

7. Ben şimdi birazdan tekrar bi aleme akacaam ...hazırlanayım ..

Tüm dostlarıma 7-11 Ekim 2024 haftasında bol şans diliyorum

https://www.youtube.com/watch?v=CCV2kSn_cFU

Başlığa ait bilgiler
    Bu başlığı şu anda 68 kişi okumaktadır. (10 üye ve 58 ziyaretçi)

mert45, ARDT, BOSPOROS, çıtak, D83, el turco+, EMLAK, indregandi, pisyedili01+, value+
    Hayat hoş gerisi boş

Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    bu gelişmede önemli..özelikle piyasadan emir verenler için

+ geçmiş grafiklerde bu adıma göre değiştirilirse...

sistemler çok daha farklı sonuç üretmiş olur.

hacimsiz fiyatlamalarda 600 700 puan farklı oluşabilir. alış satış kademelerinde.

+ kurum komisyon..

hacimli piyasalarda bunun tam tersi yapılır yani kademe 0,001-2 ... malesef hacim yok yeterince. hepten kazanmak zorlaşacak.

Sayfa 754/998 İlkİlk ... 254654704744752753754755756764804854 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •