Adam taban dan alip alip duruyor taban bozuor millet gidecek diye atliyor ayrildigi sevgilisinin geri donusunu bekleyen umutsuz erkekler gibi oldu hisse
GM 8 d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Adam taban dan alip alip duruyor taban bozuor millet gidecek diye atliyor ayrildigi sevgilisinin geri donusunu bekleyen umutsuz erkekler gibi oldu hisse
Ahlatci elinde olmayan mali satip duruyor yatirim finansin malinimi satiyor belli olur takaslardan
Yeni gelen kuş ları yoluyorlar .
Bu işler böyle burası
Borsa kim kimi severse
Merak Etme Denizi ve kerizi
Bitmez burda
Yatırım tavsiyesi değildir İroni bu yazı Bu benim yorum kimseyi bağlamaz Her kes birey.
Al sat tut tasviyesi değildir.
SM-A750F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu aksam burut takas gelebilir bence
Orasi ole bende. Nereye gidiyor kime vericek bukadar mali diyordum adamlar herturlu alici buluyor yardakcilari da bol adam ceyrek altina saticam digeri 1000 tl hedef deyince adam aliyor hesap makinasini daliyor ruyaya tavsan gibi oldu insanlar suan farlara bakiyorlar yatirim tavsiyesi degildirGM 8 d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hep ole diyorlar olumsuz yorum yapanlara alamadim heee bak 160 dan 118 ze geldi hala almiyorumGM 8 d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sende satamadin heralde 160 dan patladi[emoji51]GM 8 d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri