Sayfa 755/898 İlkİlk ... 255655705745753754755756757765805855 ... SonSon
Arama sonucu : 7180 madde; 6,033 - 6,040 arası.

Konu: SASA - Sasa Polyester

1.  Alıntı Originally Posted by aytunc Yazıyı Oku
    Bedelsiz sermaye artırımı potansiyeli yıl sonu bilançodan sonra belli olur... ama, ben mevcut 9 aylık bilançoya göre potansiyelini hesapladım, % 445 gibi bir oran buldum... Her sene olduğu gibi bu sene de bedelsiz artırımı olur mu... olursa şirket hangi oranda bedelsiz kararı alır... ya da para lazım deyip bedelli sermaye artırımına gider mi...
    merhaba , %445 gibi bir orani nasil hesapladin anlayamadim ama keske senin dedigin gibi bi oranda bedelsiz verse bu sene muhtesem olurdu inan,

su anki 9 aylik yaptigi kara gore %88 bedelsiz orani mevcut , ama 4. ceyrek de kar ne gelir ona bakmak lazim , basit bi hesap yapalim , 1. ceyrekde yaklasik 2 bucuk milyar kar yapti , 3. ceyrekde ise 5 milyar 300 milyon kar etti , 1. ceyrege gore oldukca guzel bi kari var 3. ceyrekde , 4. ceyrekdede bu kadar kar edermi ? 5 milyar kar gelebilir ama hayatta her zaman en kotu senaryoyu dusuneceksin , 1. ceyrekde yaptigi kar kadar kar yapsin diyelim yani 2 bucuk milyarda en kotu sartlarda 4. ceyrekde kar ederse eger , ortalama % 133 bedelsiz verebilme orani cikar , en kotu sartlarda boyle olur ama benim tahminim 4. ceyrekde rahatlikla 5 milyar kar yazar diye dusunuyorum oda 3. ceyrek karini dikkate alarak , eger 5 milyar kar edersede ortalama % 180 bedelsiz verebilme ihtimali ortaya cikar ama sirket ne kadar oranda bedelsiz sermaye artirimina gider orasi sirkete kalmis bi sey ,

bi sey rica edebilirmiyim , lutfen bedelli diye yazilar yazmaktan kacinalim , essegin aklina karpuz kabugu getirmenin anlami yok , o kelimeyi ne kadar kullanmazsak ky icin o kadar iyi olur ..

2.  Alıntı Originally Posted by kardamadam06 Yazıyı Oku
    Dur aman hocam... Teşvik..., yatırım..., kredi..., açılış..., bilanço..., kar... açıklama..., vb. bir KAP haberi gelecek diye ödüm kopuyor. Gelmesin hocam.. Tüm olumlu KAP haberleri Erdemoğlu için satış demek... Açıp okuyasım bile gelmiyor. Yükselsin diye bile bakmıyorum zaten, akşama düşmemiş olmasına seviniyorum...

Bıktırdı.. Küstürdü...

Bu saatten sonra iki katına çıksa ne olur... üç katına çıksa ne olur.. enflasyon zaten eritti herşeyi.

Her akşam beddualarımı aksatmaksızın gönderiyorum... Alma mazlumun ahını demişler... bence tutar beddua dediğin.. helal edilmemiş kazancın hayrı yoktur... insanların üç kuruşuna göz dikerek yaptığın yatırımlarının başına bir iş geliverir... Mazlum bıraktıklarından daha mazlum hale düşüverirsin...

beddua etmeyin , iyi bi sey degildir , doner dolasir tekrar sizi bulur , beddua etmek faydali bisey degildir bilginize ..... ama diyelimki bedduaniz tuttu yatirimlarinin basina bisey geldi bundan kim zarar gorecek ? hissedariysaniz o zarardan sizde nasibinizi alacaksiniz , insan kendi cikarlarinin zarara ugramasini istemez dimi ... akli selim olmak lazim..

birisinden bi zarar gorurseniz gunluk hayatta beddua etmek yerine sessiz kalin , en guzeli sessiz kalmaktir , cunku goren isiten bilen bi Allah var , sen sessiz kalirsan Yaratan sessiz kalmaz merak etmeyin .. dostca tavsiye..

3.  Alıntı Originally Posted by hep kazan Yazıyı Oku
    beddua etmeyin , iyi bi sey degildir , doner dolasir tekrar sizi bulur , beddua etmek faydali bisey degildir bilginize ..... ama diyelimki bedduaniz tuttu yatirimlarinin basina bisey geldi bundan kim zarar gorecek ? hissedariysaniz o zarardan sizde nasibinizi alacaksiniz , insan kendi cikarlarinin zarara ugramasini istemez dimi ... akli selim olmak lazim..

birisinden bi zarar gorurseniz gunluk hayatta beddua etmek yerine sessiz kalin , en guzeli sessiz kalmaktir , cunku goren isiten bilen bi Allah var , sen sessiz kalirsan Yaratan sessiz kalmaz merak etmeyin .. dostca tavsiye..

Katılmıyorum...
    Kimine hayır dua edilir... kimine beddua edilir... hatta mazlumsan ahın bile tutar.... her insan bunlardan nasibini alır....

Allah'a da soylemek lazım razımızın değilmisin o insandan. Dua da, beddu da o işe yarar. En son bile hakkını helal ediyormusun diye sorarlar. Şahıs patron tahmin etsin bakalım helal ediyormu hakkını insanlar?

4.  Alıntı Originally Posted by hep kazan Yazıyı Oku
    merhaba , %445 gibi bir orani nasil hesapladin anlayamadim ama keske senin dedigin gibi bi oranda bedelsiz verse bu sene muhtesem olurdu inan,

su anki 9 aylik yaptigi kara gore %88 bedelsiz orani mevcut , ama 4. ceyrek de kar ne gelir ona bakmak lazim , basit bi hesap yapalim , 1. ceyrekde yaklasik 2 bucuk milyar kar yapti , 3. ceyrekde ise 5 milyar 300 milyon kar etti , 1. ceyrege gore oldukca guzel bi kari var 3. ceyrekde , 4. ceyrekdede bu kadar kar edermi ? 5 milyar kar gelebilir ama hayatta her zaman en kotu senaryoyu dusuneceksin , 1. ceyrekde yaptigi kar kadar kar yapsin diyelim yani 2 bucuk milyarda en kotu sartlarda 4. ceyrekde kar ederse eger , ortalama % 133 bedelsiz verebilme orani cikar , en kotu sartlarda boyle olur ama benim tahminim 4. ceyrekde rahatlikla 5 milyar kar yazar diye dusunuyorum oda 3. ceyrek karini dikkate alarak , eger 5 milyar kar edersede ortalama % 180 bedelsiz verebilme ihtimali ortaya cikar ama sirket ne kadar oranda bedelsiz sermaye artirimina gider orasi sirkete kalmis bi sey ,

bi sey rica edebilirmiyim , lutfen bedelli diye yazilar yazmaktan kacinalim , essegin aklina karpuz kabugu getirmenin anlami yok , o kelimeyi ne kadar kullanmazsak ky icin o kadar iyi olur ..
    patronun bilmem kaç milyon lot satış yapacağını seans sonunda KAP'ta duyurup ertesi gün satmasındansa, bedelli sermaye artışı çok daha dürüstçedir... Ben bunu kastediyorum... Şirketin bedelsiz potansiyelini hesaplamada bir hata yok... ama 9 aylık mevcut bilançoya göre yazdım.... Ha şirket böyle bir bedelsiz şu ortamda zaten vermez... Söz konusu oran sadece potansiyel...
    Görüşlerim yatırım tavsiyesi değildir. Herkesin aklı kendine

5. Madem yatırımcının parasında gözün var, açıkla kardeşim bedelli sermaye artışını... isteyen bedelliye katılır istemeyen katılmaz... Bu kadar dürüst olmak zor olmasa gerek...
    Pat diye bilmem kaç milyon lot hisse satışı, kaldıraçlı işlem yapanlara para kazandırır... nakit parasını, şirkete güvenip hisseye yatıranlara atılan büyük bir kazıktır...

6.  Alıntı Originally Posted by aytunc Yazıyı Oku
    Madem yatırımcının parasında gözün var, açıkla kardeşim bedelli sermaye artışını... isteyen bedelliye katılır istemeyen katılmaz... Bu kadar dürüst olmak zor olmasa gerek...
    Pat diye bilmem kaç milyon lot hisse satışı, kaldıraçlı işlem yapanlara para kazandırır... nakit parasını, şirkete güvenip hisseye yatıranlara atılan büyük bir kazıktır...
    Bu konuda size hak veriyorum Aytunç kardeş

ama zamanı geriye çevirmek mümkün değil

tek temennim şirket bundan sonra böyle bir şey

inşallah yapmaz
    Paylaşımlarım asla yatırım tavsiyesi değildir.

7. Borsa 2024 yılına hiç iyi bir başlangıç yapamadı... bütün hisseler kan kırmızı...

8. Yatırım yapacak diye batırdı hepimizi

Sayfa 755/898 İlkİlk ... 255655705745753754755756757765805855 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •