İnşallah olumlu gelişmelere vesile olur bu haber
İnşallah olumlu gelişmelere vesile olur bu haber
Aile içi bir sıkıntı olmasın da...Yakında kokusu çıkar...
Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...
Bencede gaza gelinmemek lazım.
İspanyadaki şirketin dahada gelişip büyümesi için , Daha genç(babasına göre) dinamik bir kişi varken şirketin başında Enis aldıkaçtı(oğlu) , Babası onu tepeden alıp büyük ihtimal geçici bir süreliğine 77 yaşında ispanyanında başına geçmiş.
İspanyadaki şirketin büyümesini ve gelişmesini 77 yaşında bir adam nasıl sağlar bilemedim. Umarım gelecek günlerde daha güzel KAP'lar gelir ispanya tarafından. Bende umuyorumki inşallah ailevi bir sorun yoktur.
BRKSN yönetim kurulu yurt dışında kurulu bir şirkete yani apayrı bir tüzel kişiliğe "hukuken" nasıl atama yapabilir, saçma sapan bir açıklama...Bu açıklamadan o şirketin yönetim kurulu denen bir organı olmadığını anlıyorum...Konuyu bilen biri varsa açıklasın bir zahmet...münferiden temsil ve ilzama yetkili olarak atanmasına
Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...
İspanya % 100 bağlı ortaklık..
Sırbistan % 55 iştirak..
Bizim için önemli taraf tabiki ispanya..o taraftan gelecek haberler önemli olacak..
Daha dün telegram grubuna birisi atmıştı. Şirketin kesinlikle geri alım dusunmediklerini 2022 yönetim kurulu toplantısında gelen soruya aynı şekilde cevap verdiklerini yazmış.
Kazankapisinin telefonda alım konusunda ısrarcı şirket demesi ilginç.
Yer İmleri