Sayfa 758/1032 İlkİlk ... 258658708748756757758759760768808858 ... SonSon
Arama sonucu : 8252 madde; 6,057 - 6,064 arası.

Konu: HALK Cafe - I

1.  Alıntı Originally Posted by bozoklu5 Yazıyı Oku
    SANA ŞEREFİM ÜZERİNE YEMİN EDERİM Kİ SAYIN CUMHURBAŞKANIMIZ GÖREVE DEVAM ETTİĞİ SÜRECE KESİNLİKLE HALK BANKASI 4 DOLARI GÖREMEZ.BİR ZAMANLAR 10 DOLARIDA GÖRDÜ OZAMAN CUMHURBAŞKANIMIZ abdullah gül idi .ikisinin arasında dağlar kadar fark var.ABDULLAH GÜL YATIRIMCI DOSTU İDİ ALLAH ONDAN RAZI OLLSUN. SAYIN CUMHURBAŞKANIMIZ YATIRIMCI DOSTU DEĞİLDİR.onbinlerce küçük yatırımcı telef olmuş onu asla etkilemez.tek umudum sayın albayrağın merhametli biri olduğu söyleniyor belki o bizi bu bataktan kurtarır
    Halkin abdullah gulle ne alakasi var anliyamadim.erdogan basta ama diger kamularin masallahi var.koza thy asel.bunlar neden saglam?baslarindaki kim? Olay tamamen algi kardesim.herif istedigi gibi oynstiyo kagidi diger kagitlar gibi.ne erdogani takar ne gulu o herif,para onda huzur onda)

SM-G955F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. ...Biraz zaman geçsin herşeyi unutacaksın; biraz zaman geçsin herşey seni unutacaK...(Bendememişmiydim çabası beyhude, bilmedigini bilmek bakİ)...YAZILANLAR YORUMDUR TAVSİYEM OLAMAZ...

Hisse 7.08 devre kesici yakiyor. BAKAN'i BANKA olarak gecmisler haberde.

6.80 cikiyor oradan duzeltme gelince. Typo desen degil, harflerin yerleri degisik. Apacik manipulasyon. Bunun bir yaptirimi yok mudur?

Gercekten bir haber gecince ne kadar hizli hareket edecegini gormus olduk ayrica. 66 saniyede devre kesici yakti. 7.84'teki tavana kadar 2 milyon lot kaldi (Kapanisa bakin, hissenin 10 kademesinde bu kadar var).

4.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Hisse 7.08 devre kesici yakiyor. BAKAN'i BANKA olarak gecmisler haberde.

6.80 cikiyor oradan duzeltme gelince. Typo desen degil, harflerin yerleri degisik. Apacik manipulasyon. Bunun bir yaptirimi yok mudur?

Gercekten bir haber gecince ne kadar hizli hareket edecegini gormus olduk ayrica. 66 saniyede devre kesici yakti. 7.84'teki tavana kadar 2 milyon lot kaldi (Kapanisa bakin, hissenin 10 kademesinde bu kadar var).
    SAYIN 666 BU OLAY BORSA YÖNETİM KURULUNUN VE TÜRKŞİYE VARLIK FONU BAŞKAN VE ÜYELERİNİN HALK BANKASINA DÜŞMAN OLDUKLARI SONUCUNA GÖTÜR MEZ Mİ KÜÇÜK YATIRIMCIYI? açıklarsanız sevinirim

5. ...Yabancilar....

...Biraz zaman geçsin herşeyi unutacaksın; biraz zaman geçsin herşey seni unutacaK...(Bendememişmiydim çabası beyhude, bilmedigini bilmek bakİ)...YAZILANLAR YORUMDUR TAVSİYEM OLAMAZ...

6.  Alıntı Originally Posted by proleter Yazıyı Oku
    Halkbank son durum gördüğüm 4h a göre GOLDEN CROSS.
    FAKAT
    fiyat 50 4h ortalamanın altında. yani 6.85 üzerinde olmalı ama deil.
    AMA
    fiyat 200 4h ortalamanın üzerinde bekliyor yani 6.4650 üzerinde.
    50 200 ü yukarı kesmiş bekliyor.

Bekliyor. bekliyor haber bekliyor.

iyi haftasonları iyi tatiller.
     Alıntı Originally Posted by proleter Yazıyı Oku
    teknik temel bilanço uzaylılar felan bir kenara.

haber bekliyoruz. yazacak veya düşünecek birşy kalmadı sona geldik.

haber bekliyoruz.
    haber geleceğini yazmıştım ben bu hisselerde 6 aydır hergün yatıp kalkıyorum.
    beni kimse anmamış.
    varsın öyle olsun.

leş hisse HALKBANK GYO daki tahtadaki rezaleti canlı izleyenler varsa nasıl bir boka bulaştığımı anlamştır bugün.

7. 2 3 yil once hslkgyo da bir spek vardi fena hareketler yaoiyodu kimdi o hstirlaysn varmi?

8.  Alıntı Originally Posted by serkan_tgs Yazıyı Oku
    2 3 yil once hslkgyo da bir spek vardi fena hareketler yaoiyodu kimdi o hstirlaysn varmi?

G.Öztük mü?

aL-saT-tuT-yaT-kaLk tavsiyesi degildir.

Sayfa 758/1032 İlkİlk ... 258658708748756757758759760768808858 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •