Senarist tek kararları veren tek grup var.))))))) O veya onlar yazıyor bizler seyrediyoruz.Çok uzun zamandır durum böyle.Hep tek merkezden çıkıyor kararlar bence.İnsanın doğası böyle.
))))) Misal biz ne yaptık biz beceremiyoruz kafamız yetmiyor ,kurumlara falan gerek yok reis sen ver şu kararları demedik mi.Ekonomi bozulmasaydı genel çoğunluk da şikayetçi olmazdı durumdan.Global olarak da durum böyle gibi.Demokrasicilik işin süsü.Koca amerikada baba bush oğul bush,bil clinton ,hillary clinton başka adam mı yok bu ailelerin karı kocaların baba oğulların sırrı ne ki başkanlık piyangosu onlara vuruyor hep.Ama sorsan amerikalı da gidip oy veriyor cumhuriyetçi oluyor demokrat oluyor,senato var yüksek mahkeme falan var di mi.
))))))))))
Hala anlamiyorsun. Hedefim o rakamdi ama bu bunu bir savas gibi dusun. Karsi taraf hamle yaptiginda ben oyle ayni hedefe takili kalamam.
Eger dun hicbir sey yazmasam ve satsam evet bu celiskili oldu ama beklenti mi yazmisim.
Kaldi ki ben nereden aldigimi sattigimi vs. Cok.yazan biri degilimdir.
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
6 olacak. Hala alisamamisim
Biz de akp li oluyoruz chp li oluyoruz şu bu,sonra bir bakmışsın dünyada her şeyin değiştiği bir dönemde son 10 yılı iki yılda bir seçimle geçirmişiz.Habire yapısal reform yapmak lazım şu bu,sonuç hadi seçime gidelim halk şu inanılmaz feraseti ile bize yol göstersin.Ya bu halk ne yapsın millet zaten neye uğradığını şaşırmış.Neyse hele şu istanbul belediyesi seçimi de bitsin sonra yaparız yapısal reformları zaten 40 gün kaldı sıkalım dişimizi.Bana her şey sanal geliyor valla,film gibi seyrediyoruz işte ne yapalım elden pek de bir şey gelmiyor.
Yahu bu mallar milyar milyar satınca yabancida nasılsa bunlarda dolar bol babalarının malı gibi satıyorlar deyip, bari satiyorlarsa fake haber çakıp dipten alalım dedi s400 haberini yapıp topladı mali.
Yeminle bu ülkedeki beceriksiz yöneticiler gibisini bu yabancı 100 yıl daha bulamaz. Adamlar 5 gündür borsada mali sattı , damat sayesinde dolarida dipten aldı sektir olup gitti
Kaldi ki insanlar bana guvenip alim satim yapmiyordur. Benim boyle bir seye haddim yok. Ben demistim ya da uyardim vs diyemem. Ben sadece grafikte gordugumu ve temenni mi paylasabilirim o kadar. Cok kez yanildigim zamanda olmustur ustelik.
"Deve sidiği şifadır" diyen ilahiyatçıdan yeni öneri: Dövizi TL'ye çevirmek farzdır
http://t24.com.tr/haber/deve-sidigi-...farzdir,677420 …
Yer İmleri