Sayfa 758/946 İlkİlk ... 258658708748756757758759760768808858 ... SonSon
Arama sonucu : 7566 madde; 6,057 - 6,064 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Finansı kontrol edenler pentagonu da kontrol ediyor
    edemiyolar

Senarist tek kararları veren tek grup var.))))))) O veya onlar yazıyor bizler seyrediyoruz.Çok uzun zamandır durum böyle.Hep tek merkezden çıkıyor kararlar bence.İnsanın doğası böyle.))))) Misal biz ne yaptık biz beceremiyoruz kafamız yetmiyor ,kurumlara falan gerek yok reis sen ver şu kararları demedik mi.Ekonomi bozulmasaydı genel çoğunluk da şikayetçi olmazdı durumdan.Global olarak da durum böyle gibi.Demokrasicilik işin süsü.Koca amerikada baba bush oğul bush,bil clinton ,hillary clinton başka adam mı yok bu ailelerin karı kocaların baba oğulların sırrı ne ki başkanlık piyangosu onlara vuruyor hep.Ama sorsan amerikalı da gidip oy veriyor cumhuriyetçi oluyor demokrat oluyor,senato var yüksek mahkeme falan var di mi.))))))))))

Alıntı Originally Posted by Moruk Yazıyı Oku
    ya bırak aleniçev mucadeleyi
    batıyon her argumanında

bi kere analitik biri olmuş olsan ki bence değilsin
    dersin dun satarken sattım diye, işi garantiye alıp, yorumlarını ona göre devam ettirirsin
    şimdi düşmüş yumuşamış felan bırak ya geyik muhabbeti o

aaa ben geldim sattım çok şanslıyım (ne zaman yarım saat evveli)
    e peki madem sattın
    niye 6.45 olabilir muhabbetiydi o?

bilmiyom yanılıyosam ve haklıysan sen haklı kal
    ama benim analitikliğimle hiç uyumlu değilsin
    döviz yorumların olarak sorry

hatta bu yazışmalardan birini karşılıklı yapmıştık
    çok mu istiyoz alt tarafı yuzde3 daha dediydin

e madem
    niye o yazıyı alıntılıyıp komadın şu esnada
    neyse benim için konu kapandı
    haklı olanda sensin
    Hala anlamiyorsun. Hedefim o rakamdi ama bu bunu bir savas gibi dusun. Karsi taraf hamle yaptiginda ben oyle ayni hedefe takili kalamam.

Eger dun hicbir sey yazmasam ve satsam evet bu celiskili oldu ama beklenti mi yazmisim.

Kaldi ki ben nereden aldigimi sattigimi vs. Cok.yazan biri degilimdir.

SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    5.17 Deniz sattım derken orası Şubat dini değil mi idi anlamadım onu

Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir
    6 olacak. Hala alisamamisim

Biz de akp li oluyoruz chp li oluyoruz şu bu,sonra bir bakmışsın dünyada her şeyin değiştiği bir dönemde son 10 yılı iki yılda bir seçimle geçirmişiz.Habire yapısal reform yapmak lazım şu bu,sonuç hadi seçime gidelim halk şu inanılmaz feraseti ile bize yol göstersin.Ya bu halk ne yapsın millet zaten neye uğradığını şaşırmış.Neyse hele şu istanbul belediyesi seçimi de bitsin sonra yaparız yapısal reformları zaten 40 gün kaldı sıkalım dişimizi.Bana her şey sanal geliyor valla,film gibi seyrediyoruz işte ne yapalım elden pek de bir şey gelmiyor.

6. Yahu bu mallar milyar milyar satınca yabancida nasılsa bunlarda dolar bol babalarının malı gibi satıyorlar deyip, bari satiyorlarsa fake haber çakıp dipten alalım dedi s400 haberini yapıp topladı mali.
    Yeminle bu ülkedeki beceriksiz yöneticiler gibisini bu yabancı 100 yıl daha bulamaz. Adamlar 5 gündür borsada mali sattı , damat sayesinde dolarida dipten aldı sektir olup gitti

Kaldi ki insanlar bana guvenip alim satim yapmiyordur. Benim boyle bir seye haddim yok. Ben demistim ya da uyardim vs diyemem. Ben sadece grafikte gordugumu ve temenni mi paylasabilirim o kadar. Cok kez yanildigim zamanda olmustur ustelik.

"Deve sidiği şifadır" diyen ilahiyatçıdan yeni öneri: Dövizi TL'ye çevirmek farzdır
    http://t24.com.tr/haber/deve-sidigi-...farzdir,677420 …

Sayfa 758/946 İlkİlk ... 258658708748756757758759760768808858 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •