Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...
"İyi insanlar cennete gider değil, İyi insanlar nereye giderse orası cennet olur."
evet gözümden kaçmış, boş sepet 1045 tl mi olmuş?haberi yapan abartmış boş sepet konusunda bence.
https://www.migros.com.tr/yilbasi-pr...sepet-p-3cbaed
bende içinde alkol satılmıyor olmasına takılmıştım![]()
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...
İstanbul , Bursa ve çevresinde hissedilen bir deprem meydana geldi
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Afad : Saat 10:42’de Marmara Denizi - Gemlik Körfezi - [04.73 km] Mudanya (Bursa) merkezli 5.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi
Afad : Marmara Denizi, Gemlik Körfezi’nde (Bursa, Mudanya açıkları), saat 10.42’de 5,1 büyüklüğünde bir deprem meydana gelmiştir.
Gelişmeleri takip ediyoruz.
Yer İmleri