Sayfa 76/366 İlkİlk ... 2666747576777886126176 ... SonSon
Arama sonucu : 2924 madde; 601 - 608 arası.

Konu: Dev'ayna Masalları

1. BOSSA ÇEYREKLİK SATIŞLAR TRENDİ

YUNSA ÇEYREKLİK SATIŞLAR TRENDİ
    "İyi bir planın en büyük düşmanı, mükemmel bir planın hayalini kurmaktır."
    Clausewitz

2. BOSSA ÇEYREKLİK EFK TRENDİ

YUNSA ÇEYREKLİK EFK TRENDİ
    Clausewitz

3. BOSSA ÇEYREKLİK NET KÂR TRENDİ

YUNSA ÇEYREKLİK NET KÂR TRENDİ
    Clausewitz

4. BOSSA ÇEYREKLİK KÂR MARJLARI /KÂRLILIK TRENDİ

YUNSA ÇEYREKLİK KÂR MARJLARI /KÂRLILIK TRENDİ
    Clausewitz

5. BOSSA ÇEYREKLİK BORÇLAR/VARLIKLAR TRENDİ

YUNSA ÇEYREKLİK BORÇLAR/VARLIKLAR TRENDİ
    Clausewitz

6.  Alıntı Originally Posted by deva-i dert Yazıyı Oku
    Hocam BASGZ için tablo bir iki dönem daha pek iyi görünmeyebilir. Üstüste zararlar, düşen favök ve yerinde sayan satışlar. Ben 6-7 tavan yapmış haliyle bile NTGAZ alırım, BASGZ almam mevcut haliyle. Şirketin büyüme planları ne, o konuda bir potansiyeli var mı, net bilgim olmamakla birlikte sadece finansal tablolara bakarak karar vermek de belki çok adil değildir. Ama ben önce olana bakıyorum görüntü iyi değilse, ne zaman geleceği belli olmayan iyi bilanço hayali ile geleceği satın almıyorum, ortada bir yatırım hikayesi filan yoksa. Şirketi detaylı bilmediğim için işin ikinci kısmı kapalı kutu benim için hali hazırda. Karşıt yatırımcı değilim, büyüme yoksa ancak çok ucuzsa alırım.
    Teşekkür ederim, cevap için.
    Yazılarımın tamamı (SPK) Sermaye Piyasası Kanunu md 101, md 103, md 104, md 106, md 107, md 110 ilgili maddeleri kapsamında tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı içerisinde değerlendirilemez yatırım tavsiyesi içermez yatırım tavsiye niteliği taşımadığından Yatırımcı profilinize uymayabilir. YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

7. BOSSA V.S YUNSA
    Son düzenleme : deva-i dert; 18-11-2022 saat: 21:17.
    Clausewitz

8. BOSSA-YUNSA karşılaştırması an itibariyle çekilen finansal fotoğrafın yansımasıdır. Şirketlerin birini diğerinden marka anlamında üstün kılmaz. İkisi de ülkemizin güzide şirketlerinden ve markalarındandır. Borsa fiyatlamasının nasıl gelişeceğini de garanti etmez. Ben bu tabloya bakar YUNSA alırım, bir başka arkadaşımız BOSSA'da çok farklı bir hikaye okuyordur ve gelecek tablonun bugünkü tablodan çok daha iyi olacağını düşünür ve BOSSA alır. Bunlar kişisel tercihlerdir, hangi tercihin hangi vadede daha kârlı sonuçlar çıkaracağını bilmek imkansıza yakındır. Bu sebeple bu tablolar kimse için yatırım tavsiyesi içermez.

Bu arada BOSSA ile ilgili fikrimi soran ve şirkete daha çok ilgi duymama vesile olan sayın palmet'e de teşekkürlerimi sunarım. BOSSA biraz daha yakın takibimde olacaktır bundan sonrasında.
    Clausewitz

Sayfa 76/366 İlkİlk ... 2666747576777886126176 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •