Sayfa 76/901 İlkİlk ... 2666747576777886126176576 ... SonSon
Arama sonucu : 7207 madde; 601 - 608 arası.

Konu: GESAN - Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş.

1. Yapılırsa efsane olacağı konusunda hemfikiriz de patronların bu işe olumlu yaklaşacağı beklentisi bende ne yazıkki yok...

2.  Alıntı Originally Posted by Rapmatic Yazıyı Oku
    Keko hocam bu şekilde bir arz öreneği varmı geçmişte?
    Örneği yok ama böyle bir yol efsane olur. Teknik zorluğu var ama hukuki bir engelinin olacağını düşünmüyorum.

3. https://www.bloomberght.com/ueabirol...C5%9F%20oluyor.

Pardon iki kez oldu ama silmeyi beceremedim.

4. UEA/Birol: Türkiye yeşil enerjide 5 yılda yüzde 64 büyüme gösterecek

https://www.bloomberght.com/ueabirol...C5%9F%20oluyor.

5.  Alıntı Originally Posted by Rapmatic Yazıyı Oku
    hiç şahit olmadım...ama kimsenin aklına gelmemiş olmalı...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

6.  Alıntı Originally Posted by alkabus Yazıyı Oku
    Yapılırsa efsane olacağı konusunda hemfikiriz de patronların bu işe olumlu yaklaşacağı beklentisi bende ne yazıkki yok...
    borsada rasgele her yatırımcıya dağıtacağına ,gesanda aylardır destek veren yatırımcısına bir miktar versin..sıkıntı olmamalı..hata gesan yatırımcısına da güzel bir jest olur...efsane olur....yeni bir yol açmış olur...şirketine güvenenleri ödüllendirme mekanizması olur...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

7. Uluslararası Enerji Ajansı @IEA, 2027'ye kadar #yenilenebilir enerjiye yönelik tahminlere yer verdiği raporunu yayınladı. 2027 yılına kadar #güneş enerjisi tek başına, en yüksek kapasite artışının kaynağı olurken küresel #elektrik piyasalarının lideri olduğunu kanıtlanacak.☀️⚡️👑

Alıntı Originally Posted by Rapmatic Yazıyı Oku

Böyle bir şey olamaz arkadaşlar..Hayal kurmaya gerek yok..Serbest piyasa ruhuna aykırı tamamen....SPK denen kuruluş biraz da bunun için var

Sayfa 76/901 İlkİlk ... 2666747576777886126176576 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •