Sayfa 760/1019 İlkİlk ... 260660710750758759760761762770810860 ... SonSon
Arama sonucu : 8146 madde; 6,073 - 6,080 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - V

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by yolgider Yazıyı Oku
    Ayçiçek yağında en iyi marka hangisi katkısız daha doğal olanı yoksa tüm markaların içeriği aynı mı?
    Ben Yudum marka kullanıyorum.
    Biz de ondan kullaniyoruz..

Genelde zeytinyagi ama..

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

2.  Alıntı Originally Posted by Westwind Yazıyı Oku
    Dün donald trump yasaklanıyordu. Bugün rusya oldu yarın kim olacak belirsiz.
    Bu işlerin buralara geleceği ta o zamanlardan belliydi. İran'ın önde gelen isimleri, Rus Devlet bakanları vs ve hatta Taliban hala Twitter'da yazıp çizebiliyorlar ama adamlar kendi başkanlarını engellediler. Rezillik.

Taliban diyorum.

ytd

3.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku

Genelde zeytinyagi ama..

Syg,
    Zeytinyağını iki üç farklı firmadan alıyorum.Yurt dışında falan ödül almış markalar hepsi.
    Erken hasat soğuk sıkım zeytinyağları hepsi çok kaliteli.Bazen aç karnına içiyorum kahvaltılarda ekmeğe banıp yiyoruz.
    Bi ara merak saldım zeytin toplamadan zeytinyağına dönüşüm sürecine kadar üretim tekniklerini vs okudum.
    Zeytin ağacı insanlığa sunulmuş bulunmaz bi nimet Sarı Altın ismini çok fazla hakediyor.
    Biz ise ülke olarak zeytinlik alanları dün itibarıyla maden aramalarına açtık.300 yıllık 500 yıllık ağaçları kesip doğrayacaklar ne için bir avuç gözü doymaz şirketlerin karları için.

4. Daha neler neler okuyorum...

Ukrayna'da mahsur kalıp da Avrupa'ya geçmek isteyen Türkleri geri çeviriyorlarmış... Yorumunu siz yapın.

Vize alamıyoruz Avrupa'ya normalde.cok normal.arabalari satıyor Avrupa vize vermiyor.

6.  Alıntı Originally Posted by blue70 Yazıyı Oku
    Vize alamıyoruz Avrupa'ya normalde.cok normal.arabalari satıyor Avrupa vize vermiyor.
    Daha önemlisi biz nato üyesiyiz. Yani bugün almanya saldırıya uğrasa bizim evlatlarımız savunmaya gidecek. Belki şehit olacaklar. Ama barış zamanı vize almak zorundayız. Artık gerisini siz düşünün.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

7.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku

Genelde zeytinyagi ama..

Syg,
    Eskiden alıyordum. İlgili markayı tamamen bıraktım. Müşteriye saygısı olmayan firma ile işim olmaz.

https://eksisozluk.com/yudum-egemden--5366153?p=4

Alıntı Originally Posted by Westwind Yazıyı Oku
    Daha önemlisi biz nato üyesiyiz. Yani bugün almanya saldırıya uğrasa bizim evlatlarımız savunmaya gidecek. Belki şehit olacaklar. Ama barış zamanı vize almak zorundayız. Artık gerisini siz düşünün.

Avrupa vizesiz geliyor.birde 85 Euro istiyor.o da çıkarsa vize.yoksa yanıyor.birsuru evrak istiyor.ucak bileti bile yanıyor.

Sayfa 760/1019 İlkİlk ... 260660710750758759760761762770810860 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •