Sayfa 761/1000 İlkİlk ... 261661711751759760761762763771811861 ... SonSon
Arama sonucu : 7996 madde; 6,081 - 6,088 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade

açık ve net konuşuyor adam
    bir halt olacağı yok.

İzmir Torbalı Belediye Başkanı seçilen Ramazan İsmail Uygur hakkında İçişleri Bakanlığınca Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunuldu / Son dakika

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Anadolu Ajansı : MHP Genel Başkanı Bahçeli: "FETÖ'cüleri, PKK'lıları arkasına alıp siyasi dolandırıcılığa sapanlar milletimizin sabrını test etmesinler."
    Buyursun bakalım, bizde sabır da çok şükür..
    ...

Cumhur'Un sabrı ne alemde esas mesele..

4. Aglama la bahceci sus. Bekliyoz milletini hadi bakalim sabrinin sonu gelsin;)

SM-G570F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

31 Mart'ta yapılan yerel seçimlerin ardından 11 ilçede, itiraz edilen sandıklardaki geçersiz oyların sayımı tamamlandı. Çatalca, Silivri ve Kartal 1. Seçim Bölgesinde de itiraz edilen sandıklardaki tüm oyların sayımı devam ediyor. / Hürriyet

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

6.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    *s&p/frank gill: şu anda türkiye için en büyük soru ülke içinde liraya olan zayıf güvenin nasıl yeniden tesis edileceği
    Ayarlayacak hazine bakanımız, dolar alanlar ayvayı yiyecek
    Bir ülkede yalakalığın getirisi, dürüstlüğün getirisinden fazla ise, o ülke batar. Montesquieu

Alıntı Originally Posted by DJKARIZMA06 Yazıyı Oku
    Aglama la bahceci sus. Bekliyoz milletini hadi bakalim sabrinin sonu gelsin;)

SM-G570F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    mehmet bahçeli önden yapmakla iyi yapmıştır yani önden uyarıyor
    bir halt olacağı yok.

04 Nisan 2019 Perşembe 17:36İçişleri Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, CHP’den İzmir Torbalı Belediye Başkanı seçilen Ramazan İsmail Uygur’un, belediye başkanlığı görevini devir teslimi sırasında devletin birliği, beraberliği ve saygınlığını temsil eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik hakaret ve tehdit içeren ifadeleri nedeniyle Türk Ceza Kanunu’nun 299. maddesinde düzenlenen "Cumhurbaşkanına hakaret" suçundan Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulunulduğu ve gerekli incelemelerin başlatıldığı belirtildi. Kaynak: CHP'li başkana mazbatasını alır almaz soruşturma
    DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

Sayfa 761/1000 İlkİlk ... 261661711751759760761762763771811861 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •