Sayfa 762/1002 İlkİlk ... 262662712752760761762763764772812862 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 6,089 - 6,096 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz IX

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,120
     Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Kim ?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Açıklayayım,bu bobluğu dayatanlar ülkede kafalarına göre kullanılacak adam bulamadılar,hazırı ile yola devam edelim diyebilirler,yabancı girişi adı altından parayı yurda sokmuş olabilirler,damat ,merkez değişimi bu oyunun bir parçası,öyle pat diye dolar birden düşmezdi,yani bu işin içinde bir oyun var gibi,ondan şüpheleniyorum,yakında kokusu çıkar,zamanında kaynağı belirsiz paralarda bu ülkeye girmişti !!!

2.  Alıntı Originally Posted by mrfatih Yazıyı Oku
    Acı reçete bize tatlı gelir 8,5 den dolar alanlara hiç acımıyorum 2 sene bekleyin
    Şu an 1 tek dolarim bile yok vallahi garantiui dün aldım bugün sattım şu an nakitteyim.
    Sana sadece şunu soyliyeyim acimiyorum dedin ya evet acıma yetime çünkü yakında dönüp koyacak gözüne

Gerçekten 2 yıl dolar alanin bekleyecegine inanıyor mu. Bunlar neden dolar yuzde 1-5 en fazla 10 düşünce buraya yigiliyorlar arkadaş yüzde yüz artarken nereye saklaniuorsunuz. Yarın yine nereye sakalanacaksiniz.

TÜM O SAN'A AİT OLANLAR BANA DA AİT

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,120
    Türkiye üzerinde yine oyun oynanıyor,bu oyunun çeşitleri bayağı vardır,mesela karşılığında ne vaad edidi,neden yakında bunun bir bedeli var denildi,CDS neden birden 600 cıvarından 400'de çekildi,bedel olarak yine borcumuzun üstüne ilave borçlar yüklendi,yakında çıkar kokusu.

4. SON DAKİKA

Prof. Dr. Uğur Şahin: Aşının salgını bitireceğinden eminim

Sozcu.com.tr, Gündem
    Güncellenme
    22:48, 12/11/2020

Corona aşısı çalışmalarında ilk klinik deneylerden başarılı sonuçlar aldığını açıklayan Almanya merkezli
    BionTech şirketinin CEO'su Prof. Dr. Uğur Şahin, aşının salgını bitireceğinden
    emin olduğunu söyledi.

https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem...m-6123179/amp/

Bence olağanüstü bir son dakika haberi

5. Aranızda memur olan var mı .

Ayın 15 i Pazar olursa maaş Pazartesi mi yoksa Gününde mi yoksa Cuma günü mü yatıyor acaba .

10 küsür sene önce memurlar için insan kaynakları yönetim programı yazdığım halde unutmuşum hafızam Pert olmuş geçmişi olmayan adam Jason Bourne gib oldum

hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

6. Bu arada burayı neden niçin yazmadın demeyin sonra aklıma geldi de

Çeçen’den canını.
    Azeri’den paranı
    Türk’ten karını
    Koruyacaksın
    Rus Atasözü

7.  Alıntı Originally Posted by mrfatih Yazıyı Oku
    Acı reçete bize tatlı gelir 8,5 den dolar alanlara hiç acımıyorum 2 sene bekleyin
    Bunu. Geçen hafta Tüpraş alırken hiç acımıyorum bilezik gibi geçirdiler lafı aklıma geliyor nedense .

I soppose maybe dejavu

Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir

8. Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz IX

Bu arada 0.76 çentik var dolar .

Bankada onu mu tl ye çevirecekler

Buyursunlar çevirsinler paşa Gönülleri sağolsun

Sayfa 762/1002 İlkİlk ... 262662712752760761762763764772812862 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz