Şimdi bu kadar felaket ve bu kadar musibet başımızda akp nin hiçmi kabahati yok.
Hani dinciler içkimi içti yoksa pudra şekerimi içlerine çektilerde bunlar geliyor başımıza hep.
Yoksa cenabet olduklarındanmı dindar görünüp
Yeter yahu
Seller,Yangınlar,depremler,virüsler,salgınlar vb
Bu arada Merkez'in 128 Milyar doları kasasaında dursaydımı daha rahattık yoksa kefen parası dahil hiç edincemi?
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENEYERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Sağlık bakani : En net ve yüksek sesle ifade etmek isterim ki tüm okullarımız zamanında açılacak. Yüz yüze eğtiimden vazgeçmemiz kesinlikle mümkün değildir.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Sağlık Bakanı Koca: (Yüz yüze eğitime geçiş) Bu süre zarfında çok önemli bir işimiz var. O da aşı olmamış öğretmen ve öğretim üyesi kalmayacak tedbirleri hayata geçirmek.
Sağlık Bakanı Koca: Özellikle öğrenci velileri ya aşılarını tamamlayacaklar ya da hastalık taşımadıklarını düzenli olarak kontrol ettirmek zorunda olacaklar. Bunun detaylarını ilan edeceğiz.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Sağlık Bakanı Koca: Toplumsal bağışıklığı elde etmiş değiliz. En az iki doz aşı olmadan bağışıklık elde edilemiyor. En az iki doz aşı olmamış kimse kendisini aşı olmuş zannetmemeli.
Sağlık Bakanı Koca: En yüksek koruma seviyesi 3 doz inaktif aşı olan vatandaşlarımızda. Buna en yakın koruma seviyesi ise iki doz inaktif aşı olup 3. doz mRNA aşısı olan vatandaşlarımızda.
Erdoğan : Sosyal medyaya yönelik bir çalışma yapılması gerekiyor
Erdoğan: Başta Rusya, Azerbaycan, İran, AB'den İspanya bize destek verdiler. Süreç içerisinde onlarca ülkeden destek geldi. Ukrayna, sağ olsun desteğini verdi. Üç uçak ve dört helikopter gönderdiler
Yer İmleri