Sayfa 762/882 İlkİlk ... 262662712752760761762763764772812862 ... SonSon
Arama sonucu : 7056 madde; 6,089 - 6,096 arası.

Konu: EndeksS

1.  Alıntı Originally Posted by mustaf2231 Yazıyı Oku
    Borsa 9600 ü kıramıyor. Birisi tutuyor devamlı. Kontrollü borsa sonuçta. Oradan alanlar hemen 300 puan üstünde satınca, dışarıdan bakan adamın da eli gitmiyor. Onun için sanki slow motion video izler gibi seans izliyoruz.
    xu100 takibimde değil,...bazen xu030 la birlikte günlük garfik üstüne atıyorum, sizin rakamınızı bakalım bulabilecekmiyim,
    burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
    yatırım tavsiyesi değildir,...

2.  Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku

solda skalada rakamlar var, trend ve hedefi işaretledim, diğerlerini de bulabilirsiniz, dir 1 ve dir 2 yi,...

ben silmiyorum, bazen mtx kendisi siliyor, tekrar gelmesi için ekran yenileme gerekiyor
    Yorumlarken tahminen şu rakamlar civarında falan yazsan daha iyi olur . Analizin harika ama insan bakakalıyor. tahmini bir rakam yaz o rakam yakınlarında dikkat edilebilinir diye düşünüyoru.

3. evet son verdiğim grafik hariç skala değerleri diğer grafiklerimde yok, dediğim üzere mtx siliyor,

örnek veriyorum,....heiken bar takip ederken, bir de mum barlara bakayım dediğimde düzen den mum bara geçersem hooooop siliveriyor,...farkına varmaz isem rakamsız grafik gönderiyorum bazen,..

eğer siz şimdi olduğu üzere yazarsanız ben ekran yeniler üşenmez yine atarım

4.  Alıntı Originally Posted by bat56 Yazıyı Oku
    Yorumlarken tahminen şu rakamlar civarında falan yazsan daha iyi olur . Analizin harika ama insan bakakalıyor. tahmini bir rakam yaz o rakam yakınlarında dikkat edilebilinir diye düşünüyoru.
    abim bu gün kabul etmem bunu,..başka gün olabilir piyasa çok yavaştı,...ne oluyor bile dedittirdi bize,

keşke yazsaydın rakamlar diye,...üzüldüm şimdi,..

5.  Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku
    evet son verdiğim grafik hariç skala değerleri diğer grafiklerimde yok, dediğim üzere mtx siliyor,

örnek veriyorum,....heiken bar takip ederken, bir de mum barlara bakayım dediğimde düzen den mum bara geçersem hooooop siliveriyor,...farkına varmaz isem rakamsız grafik gönderiyorum bazen,..

eğer siz şimdi olduğu üzere yazarsanız ben ekran yeniler üşenmez yine atarım
    O rakamlar zaten okunamıyor o yüzden birtane rakam yazabilirsin diye düşünmüştüm. Oyle olursa o bölgeyi dikkate alabiliriz.gibi.

Teminat Tamamlama Çağrısında önceki güne göre artış olmuş,

Taşınan Açıklarda göze çarpan bir taşıma yok!

8.  Alıntı Originally Posted by bat56 Yazıyı Oku
    O rakamlar zaten okunamıyor o yüzden birtane rakam yazabilirsin diye düşünmüştüm. Oyle olursa o bölgeyi dikkate alabiliriz.gibi.
     Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku

mesaj 6050 den devamla 5 lik,

sistemi tamamen trende yönelik revize ettim,..
    bununla birlikte alışlarda geç kalacak bunu belirtmek isterim,..

beyaz ok la işaretli trend kesişimi bir ''vacumm'' yapıyor,
    başarılı olursa fiyatları yukarı çeker,

diğer beyaz ok işaretli yer ise,..5 lik te tepe,..10981.72,...
     Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku

bir üstteki çalışmaya ilaveten

bu sarmal bantta tek arıza alıp long üreten yeri beyaz oklarla işaretledim,

bu dünkü 15:55-16:10 barlarıdır, 10981.72 tepesi,...

birleştirisek vacumm etki çalışırsa en az da buraya dir 1 e kadar çeker, en çokta haliylen ok la işaretli yere kadar devam eder,
    dir 2 geçildi,
    son gelen trend ve dir 1 sıralı geçildiğinde:
    11040.xx-11075.xx hedefler, en çokta vacuuum yazdığım yre 11150.xx ye gider,...
    grafiklerde a mavi alan koyduğum yereyi (turuncu yelpaze) ilk turda geçemez

Sayfa 762/882 İlkİlk ... 262662712752760761762763764772812862 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •