Sayfa 763/1001 İlkİlk ... 263663713753761762763764765773813863 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 6,097 - 6,104 arası.

Konu: Viop XXXIX

1.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    o iş öyle değil

şimdi önceden long açmış olanlar var .. onları bir batırıyo

para cepte.

sonra bi haber..

bukezde shortcuları batırıyomu..

böyle sıraylan gidiyor iş.
    Anladım ,iyiymiş

2. Tekfen 90'lardan önce de var olan bir şirket en az 3-4 kriz geçirmiş, ama sahipleri yaşlanıp havlu attıysa o başka. Basit bir işi olsa kim olsa yönetir, ama o tip bir şirket değil. Müteahhitlik hükümetler ile yakın dialog gerektiren bir sektör, galiba zarar oradan kaynaklanıyor.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

3. son 3 ayda 2 milyon puan dalgalandı. (hacim gibi düşün) shortçusu da longcusu da avucunu yaladı. hiç tatava yapmayın.

Alıntı Originally Posted by Germiyan Yazıyı Oku
    Ağır abi modunda takılıyorsun abi ayın 18 inde neye dayanarak söyledin
    4 tane kırmızı tuborga dayanarak

zamanı gelince buraya 6-7 tane hisse yazacam

yazacam derken teknik analizi iyi birinden yorum istemek için

sen ozaman gör şenliği

5.  Alıntı Originally Posted by sniper~ Yazıyı Oku
    ,... TEB'e ...
    tebde bir ay öncesi iyi para kaldırdı hovardalık yapmıyacan

6. Anadolu Efes: Ukrayna'daki fabrikalarımzda üretim ve satış durdu- bloomberght.com

Anadolu Efes'ten Bloomberg'e yapılan yazılı açıklamada şirketin bu sabah itibarıyla Ukrayna'daki bira fabrikalarında üretim ve satış operasyonlarının durdurulduğu belirtildi.
    Rusya'nın Ukrayna'ya askeri operasyonu, bölgede faaliyet gösteren Türk şirketlerini de etkilemeye başladı.

Anadolu Efes'ten Bloomberg'e yapılan yazılı açıklamada şirketin bu sabah itibarıyla Ukrayna'daki bira fabrikalarındaki üretim ve satış operasyonlarının durdurulduğu belirtildi.

Açıklamada, "Ukrayna'da Chernihiv, Kharkiv ve Mykolaiv kentlerinde üç fabrikamız ve yaklaşık 3 bin çalışanımız bulunuyor. Birinci önceliğimiz çalışanlarımızın güvenliğini sağlamak. Bu konuda mümkün olan tüm önlemleri aldık" ifadeleri kullanıldı.

Şirket Rusya'daki operasyonlarının işleyişinin ise her zamanki gibi devam ettiğini, üretim ve satışta herhangi bir durma olmadığını belirtti.

bloomberght.com internet sitesinde yayınlanan sözkonusu habere aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz:

https://www.bloomberght.com/anadolu-...-durdu-2299788

putine güvenme bence s..kecek

8.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Tekfen 90'lardan önce de var olan bir şirket en az 3-4 kriz geçirmiş, ama sahipleri yaşlanıp havlu attıysa o başka. Basit bir işi olsa kim olsa yönetir, ama o tip bir şirket değil. Müteahhitlik hükümetler ile yakın dialog gerektiren bir sektör, galiba zarar oradan kaynaklanıyor.
    TEKFEN olayını bu sitede en iyi bilen ,Tekfen sayfasında yazan Cemal Ağadır hala yazar mı bilmem ama gerçekten holdingin çay şeker masrafını bile bildiğinden eminim

Sayfa 763/1001 İlkİlk ... 263663713753761762763764765773813863 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •