Originally Posted by emregunes #SONDAKİKA İzmir 27'inci Asliye Ceza Mahkemesi, Süleyman Soylu'ya 'suç işleri bakanı' denmesini ifade özgürlüğü olarak kabul etti. Abi kesinse 9na göre yazalım,
yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643
Originally Posted by işçi74 Abi kesinse 9na göre yazalım, Dur bakalım önce önden atlayan cengaverler olsun
Originally Posted by emregunes Dur bakalım önce önden atlayan cengaverler olsun Eyvallah hocam
Originally Posted by ayhan53 çıkmaz..... Yaklaştı ama yetmedi, yarın bi 8200 denemesi gelir mi ki, sonra 8500, sonra da ver elini Noel Baba Rallisi😁
Originally Posted by *Bozkurt Şortumu giydim Ayasofya abi Geçmiş olsun Bozkurt reis. Ne diyelim iyi bilirdik mi diyelim
Originally Posted by Ayasofya 2005 Geçmiş olsun Bozkurt reis. Ne diyelim iyi bilirdik mi diyelim Bu sefer kaptırdı
Büüüle piyasamı olur yahu çocuk parkı gibi oldu iyicene, bofa nın keyfine göre hareket ediyor.
Hamdım Piştim Yandım
Originally Posted by *Bozkurt Büüüle piyasamı olur yahu çocuk parkı gibi oldu iyicene, bofa nın keyfine göre hareket ediyor. Sabah ki enerji gitmiş dayı
Forum Rules
Yer İmleri