bu kaðýt bedelliden sonra 0,5!e düþer dediðim zaman investingde ne küfürler yemiþtim z kuþaðýndan ah benim güzel kardeþlerim sizin paranýzla mücahit abd de þeyini havalandýrýyordur.
bu kaðýt bedelliden sonra 0,5!e düþer dediðim zaman investingde ne küfürler yemiþtim z kuþaðýndan ah benim güzel kardeþlerim sizin paranýzla mücahit abd de þeyini havalandýrýyordur.
Madem iþiniz olmaz bu senetle, forumda kalabalýk yapmayýn.
Sevgili spek, allah sana uzun omur versin, sabir versin![]()
Eee artik ben bu hafta keyiflenirim kusura kalma
Yazdýklarýmýn hepsi hayal ürünüdür ve asla al sat yada tut tavsiyesi deðildir
Enver Ören'in 9. ölüm yýldönümüymüþ. Tuzu kurular sosyal medyada methiyeler yaðdýrýyorlar. Kimbilir öbür dünyada nasýl bir muamele ile karþý karþýya, binlerce insanýn kul hakkýyla öbür dünyaya göçen Enver Örene bakalým Allah rahmetiyle muamele ediyormu? Her hürlü günahý affeden Allah, maalesef kul hakký ile giden kullarýný affetmiyor. Mücait sen de öyle olacaksýn. Gel yol yakýnken, vaktin varken hakkýný gasp ettiðin ve etmeye devam ettiðin insanlarýn hakkýný ve de itibarýný iade et.
Degerli vaktini ayrip nede guzel hosluklar yapmissin oyle.
Þimdi herkes oksijeni anlayamaz hele simdiye bakan hic anlayamaz vakti zamaninda depo tanker muhabbetleri yapardi da anlayamadik iste en degerli sey meger depoyu tankeri doldurmak mis meger, bundan mutevellit deyiver oksijen ustat rusya ukrayna nato neolur![]()
Yazdýklarýmýn hepsi hayal ürünüdür ve asla al sat yada tut tavsiyesi deðildir
Ýyide bunlara birileri hükümete yakýn görünün de milleti soyun mu dedi..
Yer Ýmleri