Sayfa 766/1122 İlkİlk ... 266666716756764765766767768776816866 ... SonSon
Arama sonucu : 8971 madde; 6,121 - 6,128 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VI

1.  Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku
    Resmi gazetede yayınlanan karara göre, Bulgaristan vatandaşları Türkiye’ye pasaportsuz girebilecek.

Bir zamanlar bizden iyi değildir diye baktığımız Bulgaristan'dan gelip alışveriş edecek turistin getireceği dövize muhtaç hale düşmüşüz. Para politikasındaki yanlışta inadın sonuçları. https://t.co/fh4AOb1OZd

https://twitter.com/TuncSatiroglu/st...sOMH8ujYQ&s=19

Yazın ortasında, turizm gelirlerinin tavan yaptığı bir ortamda bu yola başvuruluyorsa sonbaharda döviz kıtlığı vahim hale gelecek anlamına geliyor diyor Atilla Yeşilada...

Kendisinin 22 olan yıl sonu dolar tahminini kendisi de iyimser buluyormuş.

Ağustos başı KKM vadesi gelince (kendimi aptal yerine konulduğunu hissettiğimden) KKM yapmayacağım.
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by lawyerbroker Yazıyı Oku
    Camiler vatandaşlara sağlık-eğitim- gibi bir hizmet olan ibadet hizmetini sunmaktadır. Hiç işinizin düşmediği kamu kurumlarının ihtiyaçları da toplumun geneli adına kamu hazinesinden karşılanıyor.

Sizin istifade ettiğiniz bir hizmetten de bir başka vatandaş hiç yararlanmadan vergi ödüyor. Bekar çocuksuz bir vergi mükellefi çocuklu ailelerin okul-öğretmen masraflarını dolaylı olarak yükleniyor. Diyanetin bir söylemini eleştirirken sosyoekonomik dayanağı olmayan kalıplaşmış ezbere söylemler zikretmenin bir faydası yok.
    Camilerin bu fonksiyonlarina karsi degilim, camide siyaset yapilmasina, belli bir partinin propaganda orgutu olarak kullanilmasina karsiyim, ayrica sayilarinin cok fazla oldugunu dusunuyorum, dunya genelinde musluman sayisinin oranina gore cok daha fazla sayida camimizin oldugunu da bir yerde okumustum.
    Finansmanin bir kismina en azindan cami cemaatinin de katilmasinin uygun oldugunu dusunuyorum..

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

3.  Alıntı Originally Posted by lawyerbroker Yazıyı Oku
    Camiler vatandaşlara sağlık-eğitim- gibi bir hizmet olan ibadet hizmetini sunmaktadır. Hiç işinizin düşmediği kamu kurumlarının ihtiyaçları da toplumun geneli adına kamu hazinesinden karşılanıyor.

Sizin istifade ettiğiniz bir hizmetten de bir başka vatandaş hiç yararlanmadan vergi ödüyor. Bekar çocuksuz bir vergi mükellefi çocuklu ailelerin okul-öğretmen masraflarını dolaylı olarak yükleniyor. Diyanetin bir söylemini eleştirirken sosyoekonomik dayanağı olmayan kalıplaşmış ezbere söylemler zikretmenin bir faydası yok.
    Kapatılmasın şahsen ben ikna oldum.

Ama devlet okulu-özel okul
    devlet hastanesi- özel hastane
    devlet yolu ve köprüsü - özel yol ve köprü
    örneklerinde olduğu gibi karma bir yapıya gidilebilir.

bu kadar boş cami ve işsiz iman ve vaizi beslemek de millete extra mali külfet.
    Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.

4. Cami yerine üniversite açalım hastane açalım diyeceğim sonra aklıma geliyor onlardan da bolca var :D

Dünyanın en büyük adalet sarayı da bizde.

Beton dikmekte üzerimize yok. İçlerine koyacak kaliteli insan bulabilsek bir de

MB nida kasaplar kediler odasina bağlayalım.faiz artışlarını kedilere soralım [emoji250].
    Nasıl olacaksa olsun artık.mevduat faizini Kapalıçarşı serbest piyasası belirlesin gibi şeyler ......
    https://youtube.com/shorts/ZX_cwsWLTTk?feature=share

6.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Cami yerine üniversite açalım hastane açalım diyeceğim sonra aklıma geliyor onlardan da bolca var :D

Dünyanın en büyük adalet sarayı da bizde.

Beton dikmekte üzerimize yok. İçlerine koyacak kaliteli insan bulabilsek bir de
    Dandik üniversite okuyacağınıza kapıcılık bulun köşeyi dönersiniz puanı düşük tüm gençlere tavsiyemdir

Borsanın hedefi 3.2 cent.
    2-3 yıl içinde gideriz.fakat dolar değerlenirse.fazla gitmez.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by TOPRAK-SERDAR Yazıyı Oku
    Kapatılmasın şahsen ben ikna oldum.

Ama devlet okulu-özel okul
    devlet hastanesi- özel hastane
    devlet yolu ve köprüsü - özel yol ve köprü
    örneklerinde olduğu gibi karma bir yapıya gidilebilir.

bu kadar boş cami ve işsiz iman ve vaizi beslemek de millete extra mali külfet.
    Devletin camisi ve ozel cami gibi bir uygulama mi olsun diyorsunuz???

Bu iyi fikir bence de...

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Sayfa 766/1122 İlkİlk ... 266666716756764765766767768776816866 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •