Sayfa 766/1005 İlkİlk ... 266666716756764765766767768776816866 ... SonSon
Arama sonucu : 8037 madde; 6,121 - 6,128 arası.

Konu: Viop LI

1. 20 altında artış olursa borsa aşağı dolar yukarı mı olur ne dersiniz?
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

2. TEB'e çok fazla takılmamak lazım. Twitter Spaces odalarında anlatılana göre 10-15 senedir spotta taşıdığı short pozisyonlar varmış, bunların karşı bacağı olarak her vade Viopta Long oluyormuş. Demekki o short pozisyonlardan vazgeçiyor.

VİOP30 iyi tepdi, 5720 den 5816 ya getirdi, fark -6000 den -2000 e kadar düştü, ama TEB in kapanması beklenen 52 bin lontratı var!

4. Teb bence kambur balinagillerden
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by Ozan Erol Yazıyı Oku
    ben istiyorum, uzun bayram tatilinde mal taşımak istiyorum, bugün aldıklarımı taşırım,
    faiz kararına da full long girmeyi planladım
    %50-60 arası faizle kredili mal taşımak ve uzun tatil riskine girmek istemeyenler mutlaka olacaktır, ha mal sizin ve kredili değilse taşımak uygundur, ben ise mal krediliyse veya değilse de satar bayram sonrası geri alırdım!

6.  Alıntı Originally Posted by Zinedrimed Yazıyı Oku
    Akşam haber düştü bir çok yere, Şimşek ve Yılmaz BAE ye gittiler diye.
    Ekonomi heyeti çıkarması falan adı altında.
    Sonrasında endeks alındı yine.
    Bugün satılabilirlerden Telekom falan tepki verir gibi.
    Zor gün kolay gelsin herkese.
    Hiç kasmadan 25 yapıp geçilmesi gerek eğer olumlu mesaj verilmek isteniyorsa.
    Bakalım be yapacaklar.
    avrupa finali günü reisle bin zayed bi restorandan elele çıkarken görüntülendi, bi deal bitmiş olmalı ki, el sıkışıyorlar.. muhtemelen satışı bitirmek için gidiyor mehmet abudabiye.. parayı mehmet getirmiş olacak, bu görüntüyü verecekler

bence satış hisse başı 2 dolardan aşşa olamaz, ve çağrı mecburi olmalı

7. TTKOM da zam haberi var mı ya da her an gelirse ne eder dersiniz?
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

8. Spot gidiyor ama adam inatla Ağustos vadeye çakıyor.

Sayfa 766/1005 İlkİlk ... 266666716756764765766767768776816866 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •