Artan

38,72 10 18:10
1,32 10 18:10
156,20 10 18:10
145,20 10 18:10
13.620,00 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

30,96 -10 18:10
14,64 -9.96 18:10
585.100,00 -9.85 18:10
28,46 -8.19 18:10
2,79 -7.31 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

12.407.378.932,25 18:10
8.790.086.131,88 18:10
6.391.210.512,19 18:10
6.249.460.477,35 18:10
5.938.404.533,40 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 766/866 İlkİlk ... 266666716756764765766767768776816 ... SonSon
Arama sonucu : 7077 madde; 6,121 - 6,128 arası.

Konu: BRKSN - Berkosan Yalıtım

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by Kazançkapısı Yazıyı Oku
    Şirket çok küçük ama stratejik komunlandığı yer gayet akıllıca..sırbistan da kapasite artışı yapılması bir beklenti yarattı sonuçları önemli,evet..!
    İspanya da bir hareketlilik olduğunu gözlemliyoruz..
    2 sene önce önce 2021/12 toplam hasılatını 140 milyon olan şirket 2023/12 de ispanya ve sırbistan dan bu miktarı sağlamış durumda..
    Matruşka gibi
    Benim "stratejik" çizgim bellidir üstadım ve bundan asla ödün vermem...Sırbistan'ı, İspanya'nın önüne çıkarmamın temel nedeni de budur esasen...Bu, İspanya tarafında işlerin kötü gideceği anlamına da gelmez...Memleketimin bir firmasının global düzeyde işler yapması benim gibi birini sadece mutlu eder borsada para kazanmaktan arî olarak... O mesajda da kısaca değindiğim üzere Sırbistan & TR ilişkileri son yıllarda stratejik bir boyut kazanmış durumda ve her iki ülkenin liderleri arasındaki ilişki düzeyi ekonomik ilişkilere de sinerji kattı...Bunu ticari rakamlardaki artıştan ve orada iş yapan firmalarımızın aldıkları ihale ve teşviklerden de net bir şekilde görebiliyoruz...Önemli olan firmalarımızın bu fırsatları değerlendirebilme imkan ve kabiliyeti...Yani, şimdiden konuşmak erken belki ancak oradan ufacık bir açılım sağlanması durumunda bile BRKSN için ne denli önemli olabileceğini söylemeye gerek yok sanırım...Zaten alıntıladığınız o mesajın hemen sonrasında "belki de Scumtech ortaklığından vazgeçme nedeni burada yapılan yatırımlardır" diye bir çıkarım yapmıştım hatırlarsanız...Faaliyet raporu ve dipnotlarda olmayan bir şeyi yazmak benim için rahatsız edici ancak böyle bir ihtimal de var...YTD
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

2. Geride de yazmıştım, fiyatlama dediğimiz şey görecelidir ama insanın psikolojisini yer bitirir...Zordur yani...Mesela, orada iş yapan global bir markadan (miktarı önemli değil) sipariş alınması haberi bile tek başına fiyatlama dediğimiz şeyi tersine çevirebilir mi, evet...Önemli olan şirketin bu türden, benim sıklıkla bahsettiğim "stratejik vizyona" sahip olmasıdır...Bunlarda bu kapasite var mı hep beraber göreceğiz ömrümüz olursa...
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

3.  Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    Benim "stratejik" çizgim bellidir üstadım ve bundan asla ödün vermem...Sırbistan'ı, İspanya'nın önüne çıkarmamın temel nedeni de budur esasen...Bu, İspanya tarafında işlerin kötü gideceği anlamına da gelmez...Memleketimin bir firmasının global düzeyde işler yapması benim gibi birini sadece mutlu eder borsada para kazanmaktan arî olarak... O mesajda da kısaca değindiğim üzere Sırbistan & TR ilişkileri son yıllarda stratejik bir boyut kazanmış durumda ve her iki ülkenin liderleri arasındaki ilişki düzeyi ekonomik ilişkilere de sinerji kattı...Bunu ticari rakamlardaki artıştan ve orada iş yapan firmalarımızın aldıkları ihale ve teşviklerden de net bir şekilde görebiliyoruz...Önemli olan firmalarımızın bu fırsatları değerlendirebilme imkan ve kabiliyeti...Yani, şimdiden konuşmak erken belki ancak oradan ufacık bir açılım sağlanması durumunda bile BRKSN için ne denli önemli olabileceğini söylemeye gerek yok sanırım...Zaten alıntıladığınız o mesajın hemen sonrasında "belki de Scumtech ortaklığından vazgeçme nedeni burada yapılan yatırımlardır" diye bir çıkarım yapmıştım hatırlarsanız...Faaliyet raporu ve dipnotlarda olmayan bir şeyi yazmak benim için rahatsız edici ancak böyle bir ihtimal de var...YTD
    Şirketin bu strateji ile hareket ettiğini görebiliyoruz aslında..daha evvel belirttiğim bir hususta dışarıda iş yapabilen şirketlere yatırımcıların bir ŞEREFİYE bedeli ödemesi gerekliliğiydi..Piyasa değerine değinmem sebeplerinden biri de budur..

4.  Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    Geride de yazmıştım, fiyatlama dediğimiz şey görecelidir ama insanın psikolojisini yer bitirir...Zordur yani...Mesela, orada iş yapan global bir markadan (miktarı önemli değil) sipariş alınması haberi bile tek başına fiyatlama dediğimiz şeyi tersine çevirebilir mi, evet...Önemli olan şirketin bu türden, benim sıklıkla bahsettiğim "stratejik vizyona" sahip olmasıdır...Bunlarda bu kapasite var mı hep beraber göreceğiz ömrümüz olursa...
    Bakir şirket iyidir üstadım..kap kaşarı olmuş şirketlerin patronların ne yapmak istediğini biliyoruz..
    Berkosana sadece 1 kap haberinin etkisi max.olur..
    Bizlerin kılavuzu şimdilik satışlardır..
    Aslında berkosan tercihim enflasyon ile mücadele,faizlerin yükselecek olması ve iç pazarın daraltılacak olmasıydı..yani bir nevi gard aldım..
    Berkosan bunlara karşı dirençlidir..
    Fiyatlamaya hiç takılmam ne aldığımı biliyorum..
    Doğru tahtada oyundan düşmemelisin..!
    Paranın maliyeti bizi üzüyor..
    Sağlık olursa yaşacağız süreci..

önümüzdeki hafta 30.22 önem kazandı.. 30.30 seviyesi ise güçlü bir direnç.. 28.48 seviyesine çaprma olasılığı mevcut..ancak 30.30 seviyesini çok sert geçme olasılığı daha yüksek.. malsız çulsuz olasılıklar izlenecek..
    iyi çalışmalar..
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

Alıntı Originally Posted by esozcan Yazıyı Oku
    önümüzdeki hafta 30.22 önem kazandı.. 30.30 seviyesi ise güçlü bir direnç.. 28.48 seviyesine çaprma olasılığı mevcut..ancak 30.30 seviyesini çok sert geçme olasılığı daha yüksek.. malsız çulsuz olasılıklar izlenecek..
    iyi çalışmalar..
    SMK mürdümünü kötü dövdüler.. sopa bitti diyebilmek için 29.32 yakın takip edilebilir..

28.48 seviyesine çapmakla kalmadı.27.76 seviyesine kadar hediye alışlar bile sundu.. yukarıda 55 günlük pembe var.. şu an 31.11 seviyesinde olmasına rağmen aşağı yönlü hareketine devam ettikten sonra yataya dönüp direnç oluşturacak..

55 günlüğün hareketi sonuçlanıncaya kadar. haftalıklardaki 31.38 güvenli bölgeye geçmek için yakın takip edilebilir..

ilk grafikteki günlükte mevcut 30.22 seviyesi, gelen kırmızı bar ile 31.02 seviyesine kadar geriledi.. bu seviye sert geçildikten sonra palaya dönüp bu benim beklediğim sert hareket değil dedim... pala, bana baktı ve kıs kıs güldü... sanırım bir süre daha cilveleşmeye devam edecek.. iyi çalışmalar..
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

7. Keko şimdide berkosan hariç diğer hisselerde parayı çevireceğini söylemiş, daha 2 gün önce gruplarda gezip yeni alımlarımı yapacağım diyordu aylar öncesinde düşür bakalım tahtacı yeni büyük alımlarımı yapalım diyordu , bu tam bir pazarlamacı ya hadi kazanckapisi neyse o boş işlerle uğraşıyor şikayet filan üşenmiyor , ula bu adam günde 10 farklı şey söylüyor pozitif şeyler ama hep. O kadar çok palavra sıkıyorki bir öncekinde ne dediğini unutuyor.

8. Neyse mal pazarlandı , küçük yatırımcıya kitlendi tepelerden bütün mali boşalttı gruplar. Tahtacı herhangi bir mal boşaltmadı çok az azaldı takası. Oda 1 haftaya yerine konacak düzeyde. Biz artık önümüze bakalım.

İspanya’dan oglunu kovup babanın kendini kovması düşündürücü bir olay. Oğlu belkide babaya inat şirketin piyasadaki itibarı yükselmesin diye baskı kurduruyor olabilir. Olağanüstü genel kurulda ikiside orada olursa sorun olmadığını belkide düşünebiliriz. Zaten İstanbul’da olanları bekleriz herkesin gitmesi ve açıkça bu soruları sorması lazım.

Ve ek olarak şirket yıllardır bas bas hissesi ile ilgilenmediğini söylemekte. Piyasaya açılan şirketler için hoş bir durum değil bu. Bununda üstüne gidilebilir genel kurulda ısrarla bu sorulup patronlara güzel bir dille açıklanabilir.

Sayfa 766/866 İlkİlk ... 266666716756764765766767768776816 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •