Sayfa 766/882 İlkİlk ... 266666716756764765766767768776816866 ... SonSon
Arama sonucu : 7056 madde; 6,121 - 6,128 arası.

Konu: BRKSN - Berkosan Yalıtım

1.  Alıntı Originally Posted by Akinkktrk Yazıyı Oku
    Sayın hissedar evet burada en eski ben sayılırım daha önceki yazılarımı okuduysaniz benim devamlı sitamkarim yönetime olmuştur en kotu durumlarda her zaman üç maymunu oynamışlardır neyse bence gurup değişikliği yok ben sorunun sayın keko ve tayfasinda fazla mal olması bunları biraz dokmedikden sonra berkosanin hak ettiği fiyatlara gitmesi zor finansallarinda herhangi bir bozulma yok ben yönetime hiç güvenmiyorum ama şirket olaraktan güvenim sonsuz ayrıca yönetimin fiyatın bu seviyelere inmesinden nemalandigini bazılarına imtiyaz sağladığını dusunuyorum
    Şahsen ben Skumtech rezaletinde bile yönetim hakkında tek 1 laf etmedim çünkü hiç bir araştırmam yok bu konuda...Kimsenin günahına girmem ancak bir yerlerden bilgi sızdığı da muhakkak...Çünkü haberden önce eski grubun mal satmasından belliydi olumsuz bir şeyler olacağı...Hatta siz bile bunu yazmıştınız bir ara, siz yazınca komple check ettim bütün datalarımı...Kağıt sığ olduğu için istedikleri kadar kurumlar arası çevirsinler, kolay kolay kaçırmam böyle eski numaraları...
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

2.  Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    Şahsen ben Skumtech rezaletinde bile yönetim hakkında tek 1 laf etmedim çünkü hiç bir araştırmam yok bu konuda...Kimsenin günahına girmem ancak bir yerlerden bilgi sızdığı da muhakkak...Çünkü haberden önce eski grubun mal satmasından belliydi olumsuz bir şeyler olacağı...Hatta siz bile bunu yazmıştınız bir ara, siz yazınca komple check ettim bütün datalarımı...Kağıt sığ olduğu için istedikleri kadar kurumlar arası çevirsinler, kolay kolay kaçırmam böyle eski numaraları...
    Sn.hissedarx eski grup yeni grup çok dile getiriyorsunuz..
    Bunu biraz açmanızı rica ediyorum..

3.  Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    Hatırladığım kadarıyla sizde scumtech haberinden önce satmıştınız..

4.  Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku

Yani, şunu ben yazsam müritlerini üzerime salar demediklerini bırakmazlardı...Adamın buraya gelip kahkahalar atmasından belliydi...Grup derken kastettiğim ise yeni gelenler, bunların maliyetleri 3 aşağı 5 yukarı 40 civarı...Eski ekibin yapacağı şey belli, global sirkülasyondan kaynaklanan tedirginlikle bu civarlardan topladıklarını bilanço sonrasında kendiliğinden oluşacak olan ballı kaymak mesajlardan istifade ile yukarıdan çakıp 1 tur daha atmak...YTD
    Ben bir tek lot satmadim...bunu bikacak kadar söylüyorum ama nedense kimseye anlatamıyorum...yalnız herkes benim gibi dayanıklı olamaz ..bence de yeni gelenlerden pek kimse kalmamıştır...yalnız yeni gelenlerin üzerinde en küçük bir tasarufum yok..herkes kendisi kararını veriyor..tahta yapıcı beni sevse de sevmezse de bana alışmak zorunda...çünkü uzun süre daha ben buradayım...tabi ALLAH uzun ömür verirse ???

5.  Alıntı Originally Posted by Kazançkapısı Yazıyı Oku
    Sn.hissedarx eski grup yeni grup çok dile getiriyorsunuz..
    Bunu biraz açmanızı rica ediyorum..
    Alt pazardan çıkışa kadar olan takas ile sonrasındaki takasa bakarsanız anlarsınız üstadım...Yani BOFA robotları gelmeden öncesi ve sonrası...
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

6.  Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    Alt pazardan çıkışa kadar olan takas ile sonrasındaki takasa bakarsanız anlarsınız üstadım...Yani BOFA robotları gelmeden öncesi ve sonrası...

7. Düşüşe sebep olan pasta..

8. Hemen öncesi..

Sayfa 766/882 İlkİlk ... 266666716756764765766767768776816866 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •