Originally Posted by
Akinkktrk
Sayın hissedar evet burada en eski ben sayılırım daha önceki yazılarımı okuduysaniz benim devamlı sitamkarim yönetime olmuştur en kotu durumlarda her zaman üç maymunu oynamışlardır neyse bence gurup değişikliği yok ben sorunun sayın keko ve tayfasinda fazla mal olması bunları biraz dokmedikden sonra berkosanin hak ettiği fiyatlara gitmesi zor finansallarinda herhangi bir bozulma yok ben yönetime hiç güvenmiyorum ama şirket olaraktan güvenim sonsuz ayrıca yönetimin fiyatın bu seviyelere inmesinden nemalandigini bazılarına imtiyaz sağladığını dusunuyorum
Şahsen ben Skumtech rezaletinde bile yönetim hakkında tek 1 laf etmedim çünkü hiç bir araştırmam yok bu konuda...Kimsenin günahına girmem ancak bir yerlerden bilgi sızdığı da muhakkak...Çünkü haberden önce eski grubun mal satmasından belliydi olumsuz bir şeyler olacağı...Hatta siz bile bunu yazmıştınız bir ara, siz yazınca komple check ettim bütün datalarımı...Kağıt sığ olduğu için istedikleri kadar kurumlar arası çevirsinler, kolay kolay kaçırmam böyle eski numaraları...
Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...
Yer İmleri