Sayfa 767/1011 İlkİlk ... 267667717757765766767768769777817867 ... SonSon
Arama sonucu : 8088 madde; 6,129 - 6,136 arası.

Konu: ViOP XLIX

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    SP500, 2000 ve 2009 krizinde %50 değer kaybetti...2020 de %33 değer kaybı var...

Zirve 4.800 en az kaybetse 3.200 görülmeli.Bu istatiksel olaraktır.Bence ekonomik sürece bakarsan(resesyon,faiz artışı vs) 3.200 görülmeli.Kanımca MAYIS şanına yakışır şekilde olur...Ve yazın oralar görülebilir.

BIST100 için uzun vadede bu riskte var.Seçime kadar ne olur o ayrı..Ama GLOBAL DURUMA DA BAKMAK LAZIM.

2. akinolu kentuf
    @euroyonetim
    Dün bence dört beş yıl sonra piyasanın en çok konuşulacak kişilerinden biri ile görüştüm. Normalde bu tarz adamlar kağıt söylemezler söyleselerde çakmak için söyliyecekleri için piyasayı sordum. ��Tayyip giderse 20 gün kimse piyasadan mal alamaz dedi o şekilde bir ralli bekliyor
    1:00 pm · 9 Apr 2023

baksana kentufun kulağına ne üflemişler ? bay kemal kazanırsa bist 20 gün tavan-tavan gidermiş.. kardeşim şimdiden neden almıyosun biraz, bay kemalin kazanma ihtimali daha yüksek, şimdiden al biraz, 5 hafta kalmış şunun şurasında..

bi ara deniyordu ki, seçime kadar borsayı yukarı sürecekmiş hükümet çünkü borsayı bademler yapıyormuş, nasıl yapıyorlarmış? işte o tahtadan çıkıp öbür tahtaya girerek, para girişi olmadan borsayı yapıyormuş bademler ve seçime kadar yukarı sürecekmişler.. ilkokul talebelerini bile inandıramayacak kadar ucuz bi retorik..

sonra meral abla masayı devirince borsa da devrildi, oysa sevinmesi gerekmez miydi ? masa tekrar toparladı, borsa sert kutladı bunu, hele isctr- öyleyse bay kemal geliyor diye yükselmiş olmalıydık, demek ki borsa bay kemali kutlayacak.. sonra 4 haftadır bastılar borsaya, hacim derinlik likidite herşey kurudu

3. Abka hoşgeldin yavrum

Kavga dövüş etme milletle sonra ceza alıyorsun bak

Sayen de poza giremiyoruz dip işareletmesi yapamıyoruz 🤗🤗🤗

Şaka bir yana kavga etme küfür etme rahat rahat yaz çiz 👌🏻👌🏻👌🏻 Geçmiş olsun mapus uzun sürdü bu sefer

4. Ralli Kaçınılmaz 🐮🐮🐮❣❣

Ruslar hatırlatmış
    Ertelediğimiz 20 milyar usd borcunuzu nasıl ödeyeceksiniz ve ne zaman?

6. Yüksek hayat pahalılığı

Geçim sıkıntısı vb vb olmasına karşılık

İlk defa muhalefetin en güçlü olduğu dönemde

Bile seçimi kaybetme durumu var . Meclis konusu hakkında birşey diyemem ama

Anketler de Erdoğan önde gidiyor bilginize

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,220
    Blog Entries
    1
     Alıntı Originally Posted by northernforever Yazıyı Oku
    Secbul Hulusi inadindan sonra hala hangi yüzle analiz yorum fikir paylasiyorsun hayret ve pesss
    Hulusi AKP nin banko adayı olması lazımdı. Kaybetmeye oynayacak olmaları düşünülecek olay değil.

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

8. Kemal bey Bu şartlar da kazanamaz sa şayet

İstifa etmesi gerektiğini düşünüyorum ..

Yanlış anlamayın yani yıllardır muhalefet lideri

6/7 parti birleşmiş onca kriz patlak vermiş enflasyon felan hortlamış bunda bile ezici fark olmuyor ...

Zamanın da Erdoğana bile oy vermiş biri olarak ben bile vermeyeceğim diyorum ona karşılık bile önde

Sayfa 767/1011 İlkİlk ... 267667717757765766767768769777817867 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •