Sayfa 769/1023 İlkİlk ... 269669719759767768769770771779819869 ... SonSon
Arama sonucu : 8182 madde; 6,145 - 6,152 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1. Bu kurban bayramını vatandaşa zehir edecekler.

Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Valla ben hayatımda kazandığım en ballı parayı borsada kazandım.Şimdi o kadar da şeedemem borsa hakkında.Şikayetim para kaybetmek değil ki,şimdiye kadar çok şükür baya kazandım.Benim şikayetim çok zamanımı alması aklımın hep orda olması falan.Yoksa dolar yüzde 10 yükseldi bugün dünya ayağa kalktı ,dün petkimci yüzde 17 aldı.Akıllı olup 1 hafta önce bilançoyu akledip petkime girenler sade dün yüzde 17 aldı allah bin bereket deyip cebine attı.Borsa oyundur oynamayı bilirsen mesele yok.
    Borsa kenefinde kaç hisse işlem görüyor ? Prim yapanlardan Petkim % 17 çıkmış siz de ondasınız , en ucuzdan ben aldım en tepeden ben sattım %17 bir günde cebe attım diyorsanız zaten başka piyasalara girmeye gerek yok en güzel, en iyi kağıdı ben bilirim en dipten ben alırım en yüksekten ben satarım diyen borsacı için DOLAR bir günde %12 prim yapmış hikaye. Kazancınız daim olsun bol kazançlar.

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Ayvalık da kuyumcular doviz ve altın işlemlerii durdurmuşlar
    desene .!!
    Millet CRASH cı olmuş.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

4. "Marmara Üni. de ders vermişliği var" dese iyi abi, ders almışlığı var dedi
    Dersini almış ta ediyor ezber...

Alıntı Originally Posted by Arc en ciel Yazıyı Oku
    Doğru borsa ucuz şimdi. İyi de bir gün elindeki hisseleri satmak istediğinde alıcı bulabilecek misin ? En kötüsü de yatırım yaptığın şirket varlığını koruyabilecek mi ? Ortada şirket kalacak mı ? Hepsi yok olma yolunda gücü yettiğince dayanacak. Biz de patlamış BİST seyrederiz patlamış mısır eşliğinde. Değmeyin keyfimize. Beyde yok valla.
    İyiye dair birşeyler duymak istiyorum ama en yetkili ağız konuştu. Allah'ımız var dedi. Bu ne demek. Yapacak bir şeyimiz kalmadı gemi batıyor Allah'a emanetiz demek.
    Adamın üniversite okumadığı nerden belli damadını maliye bakanı yapıp gerekçe olarak da, İngilizce biliyor Marmara Üni. de ders vermişliği var demesinden belli.
    Vay be

5. Borsa'da dün HERİF diye adlandırlan yatırımcının 100milyon dolarlık alım yaptığı söylendi.
    Yukarıda yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

İlk CRASH yazdığım da
    Yazım silindi.!!
    Sonra tekrar yazdım.!!
    7 gün tatile çıktım.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

7.  Alıntı Originally Posted by Arc en ciel Yazıyı Oku
    Doğru. Bir de o trollerin parasını ödetiyorlar bize. Verdiğim her kuruş vergi haram olsun. Vatandaşın parasını kendi çıkarı için kullananlar kan kussun kör baksın. Allah seçenin de seçilenin de belasını versin. Tufan olsun sadece onları yok etsin.
    Dolarla birlikte koptu benim kayışlar.

trollere gelene kadar ne paralar harcanıyor ankarada
    maliye bakanlığında çalışan bir tanıdık suriyelilere harcanan sözde 35 milyar $ ne kadarı yalan sence diye sormuştu..

8. dolari 10 tl yapip 1 sifir atalim al sana dolar tl 1 ..

Sayfa 769/1023 İlkİlk ... 269669719759767768769770771779819869 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •