Sayfa 769/1002 İlkİlk ... 269669719759767768769770771779819869 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 6,145 - 6,152 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz IX

Alıntı Originally Posted by fan Yazıyı Oku
    pandemi 2. dalga yaşanırken aof politika faizini resmi politika faizi yapıp 15lere çıkarsa duran ekonomiyi kim ne yapacak?

1 ay sonra yıl bitiyor.

2021 hedefleri yüzde 5 büyüme?

faizi 15 yaptın en fazla 2-3 ay sonra indirmeye başlamaları lazım.

ben olsam 15 yapar ilk bahar gibi erken seçime giderim.
    Bu kadar erken müdahale artık dayanacak gücün pek kalmadığına ve erken seçim hazırlıklarının başladığına bir işaret olabilir.

Pandemi yokkenem, yani 2019 yılında 4 milyon hanenin cereyanı kesiliyor ama boyuna uçuyor kaçıyoruz, acaba bizi kiskanan Almanya da kaç evin cereyanı kesiliyordur?
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

3.  Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Büyük ihtimallen öyle olabilir,onlara kıyak yapmış olabilirler,kapılar ardında neler dönüyor bilemiyoruz şeffaf olmadıkları için,zaten CB demedimi bunun bir bedeli vardır diye,yine yüklü borcun altına girdik tahminime göre,zaten çoğunluk kurgudan ibaretti,sadece göstermelik damad ön plana çıkartıldı,tahminlerim bu yönde,ayrıca swap karşılığı para nasıl ödenecek,aadam senin değersiz paranı ne yapsın,kazanır dolar alır çıkar gider,eee gerideki ne olacak,karşılığında malmı vereceksin,hangi malı vereceksin ?...Soru,soru uzar gider.
    Sn. Refaba yabancıya böyle bir söz vermemizin arkasında ne var diyelim faizler arttı bankaların yükü artacak yabancılar gelince ne yapacaklar yatırım mı birde bizim milletin ne kadarı dövizini bozacak faize koyacak. Yüksek faiz düşük kur düşük enflasyon hiç olacak şey mi?

Şu ayın 19'zu gelse de, fayiz lâfı bir bitse iyi olacak.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Şu ayın 19'zu gelse de, fayiz lâfı bir bitse iyi olacak.
    Merak etme abi 20 sinde yeni havuç gelir. İnsan umut ararsa her zaman umut vardır. İnsan dert ararsa her zaman dertte vardır. Önemli olan parası bol olanın neyi aradığı.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

Ben halâ iddia ediyorum fayiz lâfı hikaye, merkez bangası başkanının görevden alınması damadın istifa... pardon görevden af edilmesi senaryo...
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

7.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Pandemi yokkenem, yani 2019 yılında 4 milyon hanenin cereyanı kesiliyor ama boyuna uçuyor kaçıyoruz, acaba bizi kiskanan Almanya da kaç evin cereyanı kesiliyordur?
    elektrik kesintisi hak tarafından bize bahşedilen bir sabır imtihanı
    bu imtihana tabi olamayan almanlar cenettin yolunu hülyalarında bile göremeyecekler..

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Ben halâ iddia ediyorum fayiz lâfı hikaye, merkez bangası başkanının görevden alınması damadın istifa... pardon görevden af edilmesi senaryo...
    İstifa deği af

Zam değil güncelleme

Lütfen ama...

Sayfa 769/1002 İlkİlk ... 269669719759767768769770771779819869 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •