Sayfa 769/1009 İlkİlk ... 269669719759767768769770771779819869 ... SonSon
Arama sonucu : 8068 madde; 6,145 - 6,152 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIX

1.  Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Aga, ne yapacan Aston Martin i bu yaştan sonra Ceymis Bont a özenmiş mi dedirtecen yanına bi de Jane Seymour un gençliği gibi hatun lazım, walla evden de kovulun sonra bi de tazminat , aldığından fazlayı verebilir din. Allah korumuş seni
    Mesele Aston Martin değil...

Bana göre Aston Martin, doktora göre Masserati, sana göre Jane Seymour...

Mesele Kızıl Elma... Büyük ödül yani...

Aston Martini her hafta sonu cilalayıp parlatırdım...ıslak mendille jantındaki kuş pohlarını silerdim

Bak Selçuk' un Taner' in ve bilumum hepsinin taktiği şu....Gözümü spekülatörlerin arasında açtım, sonra da Mergen Hoca dergahında yetiştim ben...yemezler..

Dipten zirveye at bi fibo retratment 6 tane var log skalada log fibo, lineer yap fiboyu 6 tane daha gelir etti 12..

Bi 50 lik, 100, 200 günlük EMA, bi de 52 haftalık etti 16..

Bi TA trendi uzun, bi orta etti 18...iki de fan çizgisi etti 20...gerçi bu fan çizgilerini pek bilmiyorlar...

E...iyi de illa ki bunnarın birine değecek ulen zaten Sonra da gördünüz mü doğa kanunu, TA yok diyenlere gelsin, cevap modunu kapat....yersen....kanun tek abicim, Pala kanunu...titanizm...ben sattım hisse uçtu gitti, gidecek tabi teres bulba sana hayır mı yapacaktı bilanço iyi geldi diye...

Sözüm meclisten dışarı..ama ha..

2. ali yeşildağ ifşalara başlamış- youtube yasaklanmadan izleyin..

3.  Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    ali yeşildağ ifşalara başlamış- youtube yasaklanmadan izleyin..
    hem de öyle böyle ifşalar değil.

4.  Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    ali yeşildağ ifşalara başlamış- youtube yasaklanmadan izleyin..
    Hasan Yeşildağ'ın kardeşi değil mi o yaw...amanın...

Akdere de sektiriyordu fareler gemiyi terk ediyo diye...

Sanırsam...pıçağı yedik Pt günü o zaman...

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,301
     Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Sayın Yatırımcımız,

Mevcut piyasa koşulları sebebiyle Türk Lirası ürünlerinde oluşabilecek olağan dışı fiyatlamalar ve düşük likidite koşulları sebebiyle USDTRY, EURTRY ve GAUTRY ürün çiftlerinde yeni pozisyon açılmasına piyasalardaki volatilite normal seyrine dönene kadar izin verilmeyecek olup, açık olan USDTRY, EURTRY ve GAUTRY işlemlerinizi 12 Mayıs 2023 Cuma günü saat 17:00’a kadar kapatmanızı rica ederiz.
    Dostum nerden geldi bu mesaj ?

Valla bence borsa için en iyi senaryo reisin gitmesi.Pazartesi ve önümüzdeki hafta önemli değil.Muhammet yakut üstüne bu yeşildağ gelince olay kesinleşti,reis gidici.Bu da ayın 15 de ralli demektir.Bu iş sanırım ilk turda biter.İkinci tura kalırsa ifşalara dayanamayacak yüzlerce akp li var.

Kk 300 milyar dolar gelir dediğinde rakam çok gelmişti.Yahu tek ihalede çarpılan para 2 milyar dolarsa 300 milyar ne ki.

Sayfa 769/1009 İlkİlk ... 269669719759767768769770771779819869 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •