Sayfa 769/998 İlkİlk ... 269669719759767768769770771779819869 ... SonSon
Arama sonucu : 7979 madde; 6,145 - 6,152 arası.

Konu: Viop LIX

1.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Bir bok olduğu yok bozkurttun goy goy olarak şişirmesiadamın içinden geçmiş bademler, bugun yazdıklarını bilmeyen varmı pandemiyi ,krediyi anlatıyor onlar geride kaldı katlayan katladı sen şuanki sistemin gidişat üzerine strateji ve öngörü sunucan ilginç bir vatandaş borsada kendisi uygulamıyorsa bir enstrümanı kimse uygulayamaz havasında çok güzel portföy yöneten aynı zaman güzel paralar kazanan çok kişi tanıyorum kaybedenler kim aç gözlü olanlar.memed bir ara 2. el araba alıyorum satıyorm vs yazıyordu burada yanlış hatırlamıyorsam her gün satıyor mu hayır burasıda öyle .
    evet 1-2 tane yazısını okuyarak vakit kaybettim. bununla ilgili indikatör falan diyorlardı ondan sordum.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

2. memedabi geldiğinde genelde sert bir kırılma oldu.

bakalım bu sefer olacak mı

3.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    evet 1-2 tane yazısını okuyarak vakit kaybettim. bununla ilgili indikatör falan diyorlardı ondan sordum.
    o misyonu ona goy goy için yükleyenler var oda havaya giriyor başlıyor papağan gibi aynı şeyleri yazmaya ha varmı bir bilgin gelsin bizi bilgilendirsin varmı bir öngörün gel paylaş geçmişi anlatıyor
    şuanda pıst 100 de xbank ekonomi programında enflasyon ekim ayı raporu .Yoksa bu kadar bozduğun ekonomik dengeleri faiz artırma ile düzeltemezsin 2025 de zorluk çekilecek zamanlar olacak .
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

918 bing mi o

tabi canııım... bu 240'lıklar böyle döner

spot saydım... sanki AK YATIRIM ile HSBC biraz yüklenirse, iş yatırım çözülür gibime geldi

5.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    2025 de zorluk çekilecek zamanlar olacak .
    o sana göre.
    olmayacak başkasına göre parayı ne yabacanı bulamayacak ahali.. el arabası yaz google alışverişe rezervasyonunu yabdır dayi.

6. şimdi gene kafa karışmıyor 2 trilyona ev aldım diyorsun. trilyondan sonraki rakamda sıkıntı var tvde öğretmek gerekiyor. katrilyon. esas sıkıntı katrilyon sonrası ben bilmiyorum kentilyonmuş.

Kentilyonun kökü sayıların yavaş yavaş çoğaldığı 1300'lü yıllarda çıkmaya başladı. 1320'de trilyon, 1335'te katrilyon 1398'de kentilyon oldu. Trilyonun önceki adı Humekilla, katrilyonun ilk adı Rfenakilla, kentilyonun ilk adı ise Kenkilladır. İsimlerin hepsi Arapçadır. Büyük sayılarda milyon MÖ. 13.yıl Milyar ise MÖ. 10.yılda bulundu.

7. görüldüğü üzere bu bir tercih meselesi.........

valla çok yazdım ha

bu ne demek

tercihi bilmiyorsan

VOB YAPMAYACAKSIN.

VOB YAPMAYIN

kritik bir 30 dakika..
    akkızın 30 luğu al verdi
    perşembe dibimden % 10 yukarıdayız, 2 günde
    vadelide hsbc'nin zararı çok..
    bir ekip toplanıp, tahtaya müdahale edecek mi ? izleyoruz
    hsbc'yi geç... yekün şoertçununda % 10 zararı var
    portföylerinde 53.xx uzlaşmalı mal olacağına, 57.xx li mal oldu

tamda savaş tamtamları çalarken, neden verem 400 pipsimi ?...

% 8... direk bastığım para X 1.5 kıymalı

Sayfa 769/998 İlkİlk ... 269669719759767768769770771779819869 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •