Ozan Tufan affedildi
Ozan Tufan affedildi
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
hafta sonu maçımızı alalım yolumuza devam edelim sekiztaşın trabzonda galip gelmesi zor gibi burak oynamadığından trabzon rahat oynayacaktır
bir halt olacağı yok.
bu maç volkanın bir daha fenerde oynamamasını sağlamıştır.
bir halt olacağı yok.
Volkan beni çok şaşırttı.. Dün resmen oyundan atılmak için uğraş verdi.. Birisi söylese inanmam Volkan asla yapmaz derim ama dün querasma'nın kırmızı kart olayında koşup gelip olaya müdahil olması( bazıları volkan kaptan gelir diyor kardeşim gelirde sarı kartın var ortam gergin karışık ne işin var? Daha sonra da aut'a çıkmış bir top sonrası hakeme koşman itiraz etmen akıl alacak gibi değildi.. Çok şaşırdım..
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
PFDK : BEŞİKTAŞ A.Ş. Kulübü futbolcusu RICARDO ANDRADE QUARESMA BERNARDO'nun aynı müsabakadaki "kural dışı hareketi" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 43. maddesi uyarınca ve "saldırısı" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 44. maddesi uyarınca 02.03.2018 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.
43. maddenin hafifi 2-4 maç ağırı 3-6 maç, 44. madde ise 5 ile 10 maç arası ceza demek.
Yer İmleri