Sayfa 77/367 İlkİlk ... 2767757677787987127177 ... SonSon
Arama sonucu : 2929 madde; 609 - 616 arası.

Konu: BRKO - Birko Birleşik Koyunlulular Mensucat

1. Ben tam tersini düşünüyorum hocam.hayırlısı artık.ak yatırımın satışı kötü çünkü elinde çok mal var.ama en azından bizimin alması iyi

2.  Alıntı Originally Posted by mustafa1982 Yazıyı Oku
    Ben tam tersini düşünüyorum hocam.hayırlısı artık.ak yatırımın satışı kötü çünkü elinde çok mal var.ama en azından bizimin alması iyi
    evet bizimin alımına patron alımı diyorum ...1 aydır öle ...hayırlısı olsun bakalım ..bi süre daha bekleyecez.. ytd

3.  Alıntı Originally Posted by brokır5 Yazıyı Oku
    evet bizimin alımına patron alımı diyorum ...1 aydır öle ...hayırlısı olsun bakalım ..bi süre daha bekleyecez.. ytd
    Ben 2 hafta içinde sert hareket bekliyorum aşağı ya da yukarı. aşağı olmaz umarım

Alıntı Originally Posted by 1prometheus Yazıyı Oku
    daha kaç kişi hissesini kaydi pata dönüştürmemiş.

Acaba kaydı paya dönüştürülmemiş ne kadar hlsse var? Yüklü miktarda varsa büyük oyuncular girnez hisseye.

Mevcut koşullarda tahsisli sermaye artışıyla blr fon sağlanıp yeni yapılanmalara gidilirse ancak kısa veya orta dönemli hisseye blr dinamiklik kazandırır diye düşünüyorum
    çok azdır yuzde 2 bile değildir kaptan şirket bilgilerine girersen görürsünüz.

5.  Alıntı Originally Posted by mustafa1982 Yazıyı Oku
    Ben 2 hafta içinde sert hareket bekliyorum aşağı ya da yukarı. aşağı olmaz umarım
    bencede yapsın ....borsa 120 bin ...hisse 40 kuruş...ytd

6.  Alıntı Originally Posted by brokır5 Yazıyı Oku
    bencede yapsın ....borsa 120 bin ...hisse 40 kuruş...ytd
    41 deki mal bitmeden olmayacak gibi. İşin ilginci bugün 41 den de almak istemiyorlar. bu işin sonu nereye varacak bilmiyorum

Gün sonu muhtemelen 40 a ne var ne yok verecekler

7. 13,300 sermaye....7,500 zararı olan dibine kadar batık ESEMS SPOR GİYİM 43 hisse fiyatıyla bizi geçti ...piskolojim bozuldu diye üzülme karanlıgında sahibi var.....

8. Arkadaşlar hissenize sahip çıkın.malınızı bence kaptırmayın.derim.y.t.d

Sayfa 77/367 İlkİlk ... 2767757677787987127177 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •