Sayfa 77/814 İlkİlk ... 2767757677787987127177577 ... SonSon
Arama sonucu : 6507 madde; 609 - 616 arası.

Konu: TRNSK - Transtürk Hold.

1. Biz de yalan da yok hilaf da yok. Var olanı görür ve gördüğümüzü söyleriz. Öyle içi boş haybeden laf duyamazsınız benden.

2. Kap'a haber düştü diye bu cuma bülten de çıkacağız garantisi yok. Ki muhtemelen çıkmayacağız. Önümüzdeki hafta referandum öncesi (bi ihtimal sonrası ama düşük) haber gelecektir. Olumlu olumsuz ben bilmem.

Ama o zamana kadar işte teknik taktik oyalayacak bir şekilde. Görünen bu şekilde. Varsa başka görüşü olan destekleriyle yazsın bilgilenelim.

3. Zaten kimse bana göre alıp satmasın die uğraşıyoz. Senin gibi musteri toplama derdinde değiliz. Göremezsiniz anlatamazsin tabi sen ezber kafa analizcisin. Keşifleri ne alican. Bak msu cugun gelmiş birbirinizi eyleyın artık. Msu sen hala kağıtta olup olmadığımi anlamadın dimi. Arkadaş biz kimlere deha sergilemeye çalışıöz yaa. Kardeş ben acundan beri kaattayim. Sadece sizin gibi boş boş beklemem. Girer çıkar alır maliyet düşürür satar az kar yapar tekrar girer.. derken bu ipnetorlarin soktuğu kazığı azaltır im

4. Tüm bu analizlerin ayrıca bir haber vs. gelmesi halinde anlamı kalmaz. Para tekniği bozar biliyorsunuz.

5. Sen çok bilseydin o kuleyi yemezdin. Otur yerine sıfır!

6. Öyle cahilsin ki vatandaş. SPK bülteni bekilo ��kardes önce spk ya başvurduk die kap a dusurmeleri lazım bu 1. Ki onun için şu 7.3 milyon mu ne var ya o u yatırıp başvurmaları lazım. Senin manava hal pazarına benzemiyor bura. 2.si spk nin başvuru kabul edildi die blutende yayınlama si lazım. Kapış?

7. Biz ne dedik kabzımal efendi.

"Kap'a haber düştü diye bu cuma bülten de çıkacağız garantisi yok."

8. Sen Acun sonrası buraya gelip bilgiclik taşlama Bak bura senin yerin değil. Bura kule yi yiyenlerin yeri. Sen yedim derdi desin

Sayfa 77/814 İlkİlk ... 2767757677787987127177577 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •