Sayfa 77/1012 İlkİlk ... 2767757677787987127177577 ... SonSon
Arama sonucu : 8092 madde; 609 - 616 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by Purplee Yazıyı Oku
    100bin tl üzeri 183gün (180 gün+ tam hatırlamıyorum küsüratı) ve üzeri 24.90 yazıyordu mobil uygulamamda.
    TEB ING saçmalarken yapı kredinin oranı makul.
    Eylül bilanço zamanı 26'ya varırken şimdi 24,90'a düşmüş. Ykb de pek değişiklik yok. Asıl dramatik düşüş 30 civarı veren başta burger ve diğer bankalarda oldu.

Yazılarım yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir
    Yazılarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir...

2.  Alıntı Originally Posted by bonocu78 Yazıyı Oku
    Oranlarda artış var. Stopaj indirimi sonlanırsa merkez eli mahkum o 200 puanı telafi etmek zorunda....Yoksa gene dolara yürü ya kulum derler......Zaten faizin daha da düşeceğini düşünen banka uzun vadeye daha yüksek değil düşük faiz verir....
    Oranlarda artış olması ay sonu stopaj indiriminin uzamayacağı düşüncesini akla getiriyor. Bence uzamasa bile bankalar oranları yükseltirler. Sözde faiz arttırdık derler. Enflasyonun üzerinde görünür görünüşte. Ama cebine giren para pek fark etmez. Pek kasmamak lazım bu uzatma mevzusunda. Stopaj düştüğünde nasıl faizleri bir anda düşürdülerse bunda da ayarlama yaparlar.

Yazılarım yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir
    Yazılarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir...

3. Erdoğan: 'Et Fiyatlarındaki Yüksek Seyrin Nedeni, Refah Seviyemizin Artmasıyla Talepte Yaşanan Yükseliş' demiş!

Arkadaşlar az et yiyin fiyatları sizler yükseltiyorsunuz cebiniz para gördü bu iktidar sayesinde ete hucum ediyorsunuz.

Bu arada 2002 yılı öncesi bizim evde buzdolabı fırın yoktu etleri kuyuya sallardık bozulmasın diye allah razı olsun 2002 yılından sonra refah seviyemiz arttı.

4. Okumuş diplomalı bir çiftci'nin,
    Türkiye ekonomisi üzerine görüşleri.!

https://www.youtube.com/watch?v=uppi7VdWzgM

5. Beni mazur görün beyler ama merak ediyorum 1 puan bu derece önemli mi?

Zaten mükemmel faiz oranları var seç beğen bağla yaslan arkana, sometimes sigorta yap o fırsatın da var düşünme 3-5 ay bak dalgana Zor mu yani?

görende herkeste milyonlar var sanar..

6. Bazen yorum yapmak/yazmak yerine ;
    Can kulağı ile dinlemek/izlemekte faydalı !

https://www.youtube.com/watch?v=0vEwfMz0sUE&t=158s

Alıntı Originally Posted by saims Yazıyı Oku
    Bazen yorum yapmak/yazmak yerine ;
    Can kulağı ile dinlemek/izlemekte faydalı !

https://www.youtube.com/watch?v=0vEwfMz0sUE&t=158s
    Bakın burası önemli.
    There is no escaping risk altogether and the future looks pretty grim.. So, not being aware of the facts can't be regarded as an excuse. Rules, without them, we'd live with the animals. If the rule you followed brought you to this, of what use was the rule?

8.  Alıntı Originally Posted by zaxxss Yazıyı Oku
    Beni mazur görün beyler ama merak ediyorum 1 puan bu derece önemli mi?

Zaten mükemmel faiz oranları var seç beğen bağla yaslan arkana, sometimes sigorta yap o fırsatın da var düşünme 3-5 ay bak dalgana Zor mu yani?

görende herkeste milyonlar var sanar..
    Mesela benim 350 bin tl.ye 1 puan fazla alırsam. ortalama 300 tl fazla almış olurum aylık. bu 1 puan aracımın yakıtını karşılanmış olur.

Sayfa 77/1012 İlkİlk ... 2767757677787987127177577 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •