Sayfa 770/999 İlkİlk ... 270670720760768769770771772780820870 ... SonSon
Arama sonucu : 7985 madde; 6,153 - 6,160 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. TI1 %21.97

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Mart 31 de yine o küçük tasarruf sahipleri onları alıp baştacı yapar ...Sen bende de eleştirip dururuz... Boşverin onun bunun yerine düşünmeyi sistemden nasıl faydalanır parayı nasıl çığ misali artırırım ona bakmamız lazım diye düşünüyorum......

Bankalar faizi düşürünce alternatif TPP de parayı sattırıyorum...Son 1 ay ortalama 23 üzeri getiri oldu...Artı birazda vurkaç yaptık faiz geliri 25-26 ya çıktı....
    Viop teminattaki paranın getirisi gecelik 21.39 net görünüyor ,banka mt ''sistem stopajı fon bozarak alacak'' demişti fakat o işlem de olmadı.İşin içinden çıkamadık.21.39 net ise mk brüt 25.16 yapar ama mantıken mümkün değil gibi.Viop çu işi bilen bir arkadaş açıklama yapabilir mi?

3.  Alıntı Originally Posted by GrandturkInvest Yazıyı Oku
    viop teminat mk 21.39% günlük
    ben de 21.39 net getiri gibi görünüyor stopaj kesintisi vioptan çıkınca mı olacak?

4.  Alıntı Originally Posted by r.lucas Yazıyı Oku
    Iste hocam kusura bakmada bizdeki zihniyet bu lux ev lux araba ..onumuzdeki 10 sene konusunda haklisin .bak oktay yoldas almis iste 65 bine egea ..luz bir araba bana gore ...babamlar 82 senesinde 75 reno ile hollandaya gittiler tr den....7 yasinda araba ile ...git gel 6000 km ne ariza ne yolda kalma...eyy hollanda bu ankara degil..
    Ne oldu da 3 yasinda pololari golfleri begenmez oldu bu millet )
    KaZandığından çok harcama alışkanlığı veya hastalığı bulaştı bizim millete ..
    İşin özeti bu ...

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
    Merhaba,
    Şu viop teminat olayını birisi anlatabilirse çok teşekkür ederim.
    Selamlar.
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    35.5
    Gönderi
    578
     Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Otv bitmez bence. Otv indirimli bile arac satamiyorlar, o zaman hic satamazlar, vergi geliri de elde edemezler.

Ben olsam tam tersine otv yi bir yuzde 15 daha dusururum.

SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    15 yıllık o fiyata araç çok zaten işim rentcar oldugundan 60 a sıfır varken düşünmedim bile ,bayilerin alayı mart sonu son uzamayacak diyor ,dedigin gibi satamazlar öylede olunca ama burası TR.

7.  Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Otv bitmez bence. Otv indirimli bile arac satamiyorlar, o zaman hic satamazlar, vergi geliri de elde edemezler.

Ben olsam tam tersine otv yi bir yuzde 15 daha dusururum.

SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Bu önerinizin enflasyona etkisi nasıl olur?
    Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.

8.  Alıntı Originally Posted by Purplee Yazıyı Oku
    Günaydın, hesaplamamda büyük ihtimal hata yok. ICBC ppf brüt mevduat karşılığı 18.03-19.03, %24, 18 Mart fon fiyatı 17,8341, bugün 17,8441.
    İcbc hangi fonu bu, kodunu yazmanız mümkün mü? Sırf bu oranlar için hesap açmaya gideceğim bankaya

Yazılarım yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir
    Yazılarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir...

Sayfa 770/999 İlkİlk ... 270670720760768769770771772780820870 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •