Sayfa 770/1000 İlkİlk ... 270670720760768769770771772780820870 ... SonSon
Arama sonucu : 7999 madde; 6,153 - 6,160 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XI

1. Yücetürk, Dijital materyaller ve HTS kayıtları üzerinde inceleme yapıldığı söyleniyor.

Buna dayanarak da 4 gün ek gözaltı süresi alındı.

Bu kişiler gözaltında tutulmadan da bu işler yapılabilir.

Delillerin karartılmasının da söz konusu olmadığına göre bu insanların gözaltında tutulması tamamen keyfi bir karar oluyor.

Yedekleme işleminin tutanağa geçirilmesi gerektiğini de vurgulayan Yücetürk, Buna uyulmadan yapılacak işlem hukuka aykırıdır, elde edilen delil hukuka aykırı delildir. Kullanılamaz dedi.

Bu durumun ve sıkıntıların geçmişte yaşandığını anımsatan ve FETÖ ün Ergenekon kumpasına işaret eden Yücetürk, Ergenekon sürecinde kişilerin el konulan bilgisayarlarına, telefonlarına sonradan delil yerleştirildiği ortaya çıktı dedi.

https://www.cumhuriyet.com.tr/haber/...-keyfi-1827000

Bilin bakalim, ben ergenekon'un Savcisiyim diyen kimdi ?

2. Olay , "Almanya, biz kıskanıyor" seviyesini aştı..

Acaba bu ülkeye yazık oluyor mu , hak ediyor mu ? seviyesine geldi.

3. Amirallerin uzmanlık alanı Montrö konusunda açıklama yapmasının doğal olduğunu kaydeden Tatar, Cumhuriyet e yaptığı açıklamada O yıllarda kumpas operasyonlarının bu insanlar üzerine yönelmesi nasıl tesadüf değilse, bugün de sorumlulukları gereği yaptıkları bir açıklama üzerine yaşadıklarının rastlantı olmadığı kanısındayım.

FETÖ ile mücadelenin bu derece gevşediği ve siyasi iktidarın oy tabanını ciddi oranda kaybettiği dönemde yine dönüp dolaşıp kumpas mağdurları üzerine saldırılması tesadüf değil.

FETÖ cüler geçmiş dönemde yalan yanlış da olsa belgeler, fotoğraflar hazırlıyorlardı. Şimdi bu bile yok, neye dayanarak bu insanları hâlâ içeride tuttukları ancak siyasi olarak açıklanabilir.

Bu yaşananları hukuki olarak adlandırmak mümkün değil diye konuştu.

https://www.cumhuriyet.com.tr/haber/...oyledi-1827002

4. AKP li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ın armatör oğlu Ahmet Burak Erdoğan, 6 Şubat 2007 tarihinde 2 milyon 350 bin dolara aldığı Safran 1 gemisiyle gündeme gelmişti.

Oğlunun gemi almasıyla ilgili gelen eleştirilere Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başbakan olduğu dönemde Gemi var gemicik var diye yanıt vermişti.

https://www.cumhuriyet.com.tr/video/...ermesi-1826810

Bu gemicik.

5.  Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Yücetürk, Dijital materyaller ve HTS kayıtları üzerinde inceleme yapıldığı söyleniyor.

Buna dayanarak da 4 gün ek gözaltı süresi alındı.

Bu kişiler gözaltında tutulmadan da bu işler yapılabilir.

Delillerin karartılmasının da söz konusu olmadığına göre bu insanların gözaltında tutulması tamamen keyfi bir karar oluyor.

Yedekleme işleminin tutanağa geçirilmesi gerektiğini de vurgulayan Yücetürk, Buna uyulmadan yapılacak işlem hukuka aykırıdır, elde edilen delil hukuka aykırı delildir. Kullanılamaz dedi.

Bu durumun ve sıkıntıların geçmişte yaşandığını anımsatan ve FETÖ ün Ergenekon kumpasına işaret eden Yücetürk, Ergenekon sürecinde kişilerin el konulan bilgisayarlarına, telefonlarına sonradan delil yerleştirildiği ortaya çıktı dedi.

https://www.cumhuriyet.com.tr/haber/...-keyfi-1827000

Bilin bakalim, ben ergenekon'un Savcisiyim diyen kimdi ?
    Sürenin bitiminde serbest kalırlar.Biaz göz korkutma olur.Herkes ayagini denk alsın manasına gelir.

6. [QUOTE=watcher46;5296242]
     Alıntı Originally Posted by koçari Yazıyı Oku

Kime dediğiniz veya ne amaçla dediğinizden bağımsız olarak,o merkez bankasında harcanan para bu ülkenin 80 milyon insanının vergileridir,nasıl harcandığını ve kimlere verildiğini bilmek ve sormak da her Türk vatandaşının hakkıdır...

Bu arada siz neyi savunuyorsunuz?
    Samimiyetle
    özellikle sizin bunu demenize çok şaşırdım, merkez bankası neyi harcamış? emanetçiye (mb'ye) emanetlerini bırakanlar emanetlerini geri aldılar
    hepsi o kadar..

cevap
    algı yapmıyorum gerçeği söylüyorum, bi şeyi savunmuyorum.

7. D*****n kuyruğu kopar Ukrayna da Rusya' ile sorun olursa. Mal varlığı birde Suriye'de petrol ticareti vardı oğlunun

8. Putin elinde her ne varsa onu BM de yayınlayacam dedi koştur koştur gittik ayağına

Sayfa 770/1000 İlkİlk ... 270670720760768769770771772780820870 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •