Sayfa 770/1009 İlkİlk ... 270670720760768769770771772780820870 ... SonSon
Arama sonucu : 8068 madde; 6,153 - 6,160 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIX

1.  Alıntı Originally Posted by cihangirkonya Yazıyı Oku
    Nakit avansı direk çekerseniz, yani 1 aylık işlem ücreti ödersiniz ilave olarak %1.36 ya ek. O da yaklaşık olarak çekilen tutarın %1.1ine daha denk gelir kredi kullandırma vergisiyle beraber . Taksitli avansı6-12 aya yapıştırın geçin, ben kartları gümlettim sonuna kadar, yaklaşık 400bin civarı kredim mevcut, ilaveten kardeşlerin de var
    Başka bir şey yazaydin şimdi tüm Konyalılar böyle yapıyor izlenimi olacak. Benim krediler vardı hepsini bu yolla kapadım. Normalde tüm limiti kullandım bu ay ikiside limit vermiş. Ben daha fazla risk alamam artık. Okullar açılıncaya kadar yada en geç kış girmeden borç bitmeli benim planda.

2. Daha bu ne ki, leğen poşet bulundurun yanınızda diyor, kusacaksınız diyor...

Umarım videoları toplu halde çekmiş, bi yerlere göndermiştir, parça parça yayınlarlar...yoksa yaşatmazlar bunu...

Bu diğerleri gibi değil...direk içeriden birisi...yaptım ettim dedim diyor, hele ki telefon görüşmelerini de kaydettiyse, inkarı da olmaz...Pt kanlı geçer borsa...sanırım zıçtık bu sefer..

3.  Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    Bu diğerleri gibi değil...direk içeriden birisi...yaptım ettim dedim diyor, hele ki telefon görüşmelerini de kaydettiyse, inkarı da olmaz...Pt kanlı geçer borsa...sanırım zıçtık bu sefer..
    Bunun tek onemli tek lot hisse satma-mak.

KK'nin ilk turda kazanacagi kesinken, surekli olarak ikinci tur diye korku yaratiyor buyuk oyuncu.

Korkutacak sattiracak ve asagidan toplayacak.

Bu oyuna dusmemek lazim.

4. Piyasa bozucu islemler nedeniyle J.P Morgan'a 32 Milyon para cezasi.

https://spk.gov.tr/data/645574218f95...85/26-2023.pdf

5.  Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Bunun tek onemli tek lot hisse satma-mak.

KK'nin ilk turda kazanacagi kesinken, surekli olarak ikinci tur diye korku yaratiyor buyuk oyuncu.

Korkutacak sattiracak ve asagidan toplayacak.

Bu oyuna dusmemek lazim.
    Doğru doğru da..detayını bilmeden fikir yürütmek imkansız..

Demişlerdir Cuma gece bomba video yayınlayacaz, Per-Cuma hayvan gibi shortlamışlardır Viop'ta birileriyle teşkilatı esasiye geçip, Pt. S yerine korlar, direk birebir para kazanırlar...

Nasılını bilemeyiz...VF de uyanır inat ederse diğer erenlerle, bunları patlatmaya oynar...gibi gibi..

Mücoyu takip etmek lazım...biletini keserlerse, doğru demektir anlatılanlar...anlatılanlar doğru da olmayabilir, adam her şeye müsait bi tip, belki de bana böyle böyle yapmazsanız ben de böyle böyle yaparım demiştir, uydurmuştur veya hafif değiştirmiştir mevzuyu...bilemeyiz şu aşamada...

Şimdilik bu video, kitlesel ruh halini nasıl etkileyebilire yoğunlaşmalı....Ct-P bakalım ne gelişmeler olacak bunu üzerine.

6. Eger gercekten kucuk yatirimciyi korumak isteseler, Borsa'yi 15 Mayis sabahina kadar tatil ederler.

Ben karar noktasinda olsam bunu yapardim.

7. Hadi buyur...Akdere de bakın ne diyor...

Gerçi bu niyeyse bu iki kişiye takık durumda...sanırsam bunu patlatanlar bunlar...

Bu iddiaları nasıl okumalı...bilemedim.
    https://twitter.com/Akdereyatirim/st...88888440659970

8. Bugün de bizim aracı kurum öğlen vakti 1.5 saat sistemler bozuk emir iletemiyoruz ayağı yaptı..çok da anormal bi şey görmedim ama..

Sayfa 770/1009 İlkİlk ... 270670720760768769770771772780820870 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •