Sayfa 772/1001 İlkİlk ... 272672722762770771772773774782822872 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 6,169 - 6,176 arası.

Konu: Viop XXXII

Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Son dakika! 104 amiralin imzaladığı Montrö bildirisi büyük tepki çekerken TCK'nın 316. maddesi kapsamında soruşturma başlatan Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, bu sabah 14 amiral hakkında gözaltı kararı verdi. Amirallerden Cem Gürdeniz ve Türker Ertürk'ün de içlerinde olduğu 10 ismin gözaltına alındığı ve evlerde arama yapıldığı öğrenildi.
    Laiklik kaldırılsın diyen Ayasoyfa imamı hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı harekete geçti mi?..Sana yasak bana yasal..bu devran böyle gitmez..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

2. TÜİK enflasyonu aylık %1,08, Enagrup enflasyonu %3,36, fakirleşmenin dibine vurduk maşallah...

sabah açılışta şortları kapamıştım..enflasyon verisine olumlu tepki veremedik...bende tekrar şort açtım abilerim.. hayrırlısı olsun bakalım...

Alıntı Originally Posted by tarkank Yazıyı Oku
    sabah açılışta şortları kapamıştım..enflasyon verisine olumlu tepki veremedik...bende tekrar şort açtım abilerim.. hayrırlısı olsun bakalım...
    eferin ben şort açınca tepki gelmeye başladı ama sonu yıne gara toprak bence...

5.  Alıntı Originally Posted by katırcı_bedri Yazıyı Oku
    Laiklik kaldırılsın diyen Ayasoyfa imamı hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı harekete geçti mi?..Sana yasak bana yasal..bu devran böyle gitmez..
    Söyleyecek söz bırakmayıp noktayı koymuşsunuz . Elinize sağlık !
    Sadece sesli düşünüyorum ! Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir !
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!

kıblesi 6. filo olanların algı kasması komik.. haftasonu olanlar önemsiz bir mevzu, hukukun konusu olan bir şey varsa gereği yapılacaktır, elbette adil olmalı, ama bu beklenti gerçekçi değil son yıllara baktığımızda..ülkede sadece kendilerinin konuşmasını hak görüyorlar.. esas önemli olan 6. filonun kolayca karadeniz'e çıkmasını sağlayacak şeyleri neden yapıyorlar..

sürekli ve kolayca kandırılan bir zihniyet ülkemize sürekli bedel ödetiyor..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

Geçen yine mağdurum ama nasıl mağdurum, al takke ver külâh
    Yazdıklarım kesinlikle Yatırım Tavsiyesi Değildir

8. Yurt dışı Bir kaç Analistin
    Bizim piyasamızda izlediğini söylediği

En önde ki sektörler:

Otomotiv

Sağlık/İlaç/Aşı

Beyaz Eşya

Halen virüs ün dünyada çok etkili olması

Ve bu 3 ana ihtiyaç sektörünün
    Geçen sene en önde gittiğini
    Gelecek yakın zamanda da bu 3 sektörün başı çekeceğini söyledi..

Alt müşterilerine de genelde bu raporlamayı yapıyorlarmış..

Yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 772/1001 İlkİlk ... 272672722762770771772773774782822872 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •