Sayfa 772/1009 İlkİlk ... 272672722762770771772773774782822872 ... SonSon
Arama sonucu : 8068 madde; 6,169 - 6,176 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIX

1. Trump mal varlığı ile ilgili bunu tehdit ettiğinde koşa koşa gitti bu o hakarete rağmen. Bence o kayıp saatte Kılıçtaroğlu bunun belgesini aldı ya da gördü. 128+300 oradan geliyor.

2. ABD ile İsviçre arasında kara para ile ilgili daha önce sorun oldu İsviçre direndi ABD tehdit etti bilgileri aldı bunun bilgisini de almış olabilirler. UBS olayı da bununla ilişkili bence.

3. Eğer tüm bu olanlar varsa ki var. Seçimden sonra devir olmaz ikinci tura kalması halinde seçim ertelenir.

4.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Bundan bir milyar dolar en az cukka bunlar tüm ihaleler de %25 -30 götürüyorsa biz bittik bu ati alan Üsküdari geçer sonrasının çözmek lazım.
    Dostum, ironi veya şaka değil , gerçek bir kamuoyu yoklaması, bunun millet nezdindeki durumunu ölçmek için babanıza dinletiniz mümkünse siz değilde başka biri dinletsin zira sizi taraflı görüyor anladığım kadarıyla, sonuçta babanız size haklıymışsın derse kamuoyu anlamıştır, yok kumpas , dublaj , montaj derse bilin ki hiç etkisi olmayacak.

5.  Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Dostum, ironi veya şaka değil , gerçek bir kamuoyu yoklaması, bunun millet nezdindeki durumunu ölçmek için babanıza dinletiniz mümkünse siz değilde başka biri dinletsin zira sizi taraflı görüyor anladığım kadarıyla, sonuçta babanız size haklıymışsın derse kamuoyu anlamıştır, yok kumpas , dublaj , montaj derse bilin ki hiç etkisi olmayacak.
    Babamın kulağı sağır gerçekten sağlık sorunları nedeniyle duyamaz. Ama tüm kararsızlara gönderdim yada muhaliflere gönderdim ben yattığım yerden çalışıyorum

6. Borsada ki amansız satışlar MB nin dolar satması ki muhtemelen bunlar akp li kaçaklara döviz temin etmek içindir. Seçimin ilk turda biteceği. Hatta meclis çoğunluğu da millet ittifakına gidiyor tam çoğunluk olmasa bile yakındır. Bu sebeple şuan böyle borsa USD vs

7.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Babamın kulağı sağır gerçekten sağlık sorunları nedeniyle duyamaz. Ama tüm kararsızlara gönderdim yada muhaliflere gönderdim ben yattığım yerden çalışıyorum
    Peki bakalım geri dönüşler ne olacak, ama asıl olan yandaşlar nasıl düşünecek tabii, biraz evvel malum seçim otobüsü önünde , oynayan bayrak sallayan kadınları gördüm , olayla ilgileri yok.

8. Benim yeşil soğan konusunda ki rezerv tahminim minimum -100-130 arası son dakika yandaş dan da talep gelirse bu 150 yi de bulabilir.

Sayfa 772/1009 İlkİlk ... 272672722762770771772773774782822872 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •