Ekonomi kısmına gelince bu hastalık devam ettikçe ekonomi zaten bitik.doğru olan ekonomiyi boşverip tüm gücümüzle salgınla mücadele etmemiz.
Ekonomi kısmına gelince bu hastalık devam ettikçe ekonomi zaten bitik.doğru olan ekonomiyi boşverip tüm gücümüzle salgınla mücadele etmemiz.
80 milyonun binde 3 ü 240 bin ediyor,ölenler de evde oturma lüksü olmayan sokağa çıkmak zorunda bırakılan insanlar ve aileleri olacak genelde.Zapsunun kendisi, ailesi ve yedi sülalesi acaba hangi lüks villalarda karantinadadır acaba.
Kusura bakmayın alttaki linki sonradan farkettim,bu zapsu haltetmiş,dünyada eninde sonunda karantina ilan etmiyen ülke mi kaldı.İtalya,çin,fransa ,ingiltere,yeni zelanda hepsi karantina uyguladı.Ha norveç gibi 5 milyon nüfusun olur onların ki gibi bir halkın ve paran olur o zaman karantinasız halletme olayın belki olur.
Asagidaki baglantidaki analizden giderseniz %0,3'e geliyorsunuz.
Kisaca su anda tespit edilen vakalarin %6 olabilecegi olasiligini hesaplamislar.
Extrapolasyon yaptiginizda o rakam cikiyor.
John Ioannidis'de Diamond Princess gemisi üzerinden yaptigi hesaplamalarda %0,025 - %0,625 arasi bir rakamin cikabileceginin varsayiminda bulunmustu.
Su andaki veriler bu orantilari dogrular gibi görünüyor.
https://www.uni-goettingen.de/en/606540.html
O mortalite rakamı yani tüm toplumda ölüm oranı.Fatalite yani yakalananlar arasında ölüm oranı world princess de yüzde 1 di yani 700 vakadan yedisi yani yüzde biri öldü.Bu arada o gemidekiler her gün takip edildi,tüm dünyanın gözü onların üstündeydi ve mükemmele yakın bakım gördüler.
Belarus'ta saldım çayıra yolunu seçmiş, başbakanı da benim kafadan çare 50 cl demiş.![]()
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Yer İmleri