Sayfa 773/1000 İlkİlk ... 273673723763771772773774775783823873 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 6,177 - 6,184 arası.

Konu: Viop XLIII

1. Malı satıp düzeltme gelecek umuduyla çekirdek çitliyoruz. Çölde kutup ayısı ancak bu kadar olur.

2. Malesef herif son dakikaya kadar almıyor, sen satınca yürüyor.

99 tane adam farkında olmadan birlikte hareket ediyor, onlara bakan bir kişi kazanıyor. Muhtemelen herif durup dururken para kazanıyoruz diyor.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

SPOT kapanış,

4. Yürümeyen hisselere girince longdan da zarar ediliyor.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

5.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Malesef herif son dakikaya kadar almıyor, sen satınca yürüyor.

99 tane adam farkında olmadan birlikte hareket ediyor, onlara bakan bir kişi kazanıyor. Muhtemelen herif durup dururken para kazanıyoruz diyor.
    Evet hep öyle oluyor bende bu sebepten adak olarak krdmirden sat yaptım ama hepsini değil sonra bir baktım uçtu

6.  Alıntı Originally Posted by rebelyus Yazıyı Oku
    Evet hep öyle oluyor bende bu sebepten adak olarak krdmirden sat yaptım ama hepsini değil sonra bir baktım uçtu
    Asels türkcel ve ereğli vardı,bugün hepisini verdim. Yarın düzeltme gelmese yandık, herif bize yukardan aldırır
    Hamdım Piştim Yandım

7.  Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    çok kısa vadeli PERYOT taki grafikte düşecek ibaresi görebilen var mı ?

XU100 15 hazirandan bu yana dolar bazlı %26 yükseldiğini hep beraber görmekteyiz.
    Her şey gözümüzün önünde gerçekleşiyor ama hala bu yükselişe anlam yüklemeye çalışanlar var yada anlamsız bulanlar var ne demeli bilmem ki

8.  Alıntı Originally Posted by freshwind Yazıyı Oku
    hacim 100 milyarı geçti, hacim rekoru kırılmıştır heralde

sm-a525f cihazımdan tapatalk kullanılarak gönderildi
    bist 100 endeksi bugün % 4,21 yükseldi (3358), toplam günlük işlem hacmi 121 milyar 112 milyon tl oldu

Sayfa 773/1000 İlkİlk ... 273673723763771772773774775783823873 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •