Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.
https://www.investopedia.com/terms/r...ee-methods.asp
saatlikte böyle bir şey mi olacak acaba? çok benziyor![]()
audentes Fortuna iuvat
pıst 100 15 dk da momentum kaybı var 16.15 bara bakıcaz aşağı doğru 9097 basabilir o bölgeyi görürsek saatlik olarak bir daha yorumlarım.
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Arkadaşlar belki yeri burası değil ama forumun bu kısmı hareketli olduğu için buradan sorayım dedim umarım rahatsızlık vermiyorumdur.
Borsaya açık bir şirket bilançosunu yanlış gönderdiyse (kar rakamında ciddi bir hata yapılmış) ve şirket ne yazılı ne de sözlü konuya herhangi bir açıklık getiremiyorsa, maillere cevap vermiyor telefon görüşmelerinde ise inceliyoruz size döneceğiz gibi cevaplar verip haftadır herhangi bir düzeltme yada benim yanlış hesapladığımı söyleyecek bilgi vermiyor ve konuyu geçiştiriyorsa; bundan sonra şirketi kime ve nereye şikayet etmek gerekir. çünkü spknın böyle bir şikayet hattına ulaşamadım, cimer üzerinden şikayetin değerlendireceğini düşünmüyorum. isteyenlere şirkete attığım maili özelden gönderebilirim. Belki manipulasyon yapılıyor bilemiyorum ama bilançoda iki kere iki üç olmuş hatta iki olmuş
İNFO
sende benim gibi yanılıp akbank taktasına şort girdiysen
senide benim gibi harcarlar owluum
ben 57.05 ten remörsledim... 57.64 başabaş yerim... çizgi 57.75 te... 57.74 ten viririm
zaten vadeli 10370 yi geçtiği an... 10470 tabela hedefi olar
YF perşembe günü aldığı malı alanlar direniyor![]()
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Şirkete konu ile ilgili hukuksuzluk gerekçesini ön sürerek ihtar çekeceksiniz. Akabinde tatmin edici açıklama veya çözüm olmazsa dava yolunu gözetebilirsiniz ki oraya kadar getirmezler büyük ihtimalle..
Yer İmleri