Sayfa 774/1002 İlkİlk ... 274674724764772773774775776784824874 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 6,185 - 6,192 arası.

Konu: Viop XLVIII

1. bu çizgi geçilmeden alanı üzerler...

Yatırım tavsiyesi değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    ne yapacan bu kadar parayı
    Muhtemelen palaya geri veririm
    Hamdım Piştim Yandım

3. Bulut ta herşey nettir çoğunluk graf paylaşma desin paylaşmam arkadaşlar kimse sıkıntı yapmasın...
    geliriz goy goyumuzu yaparaız gideriz sorun değil.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

4. bugün arcelor ne kadar sattı ereglde...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

5.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Muhtemelen palaya geri veririm
    Valla bu seçim süreci al ver dönemi olarak geçer 2 tahtada alıp diğer tahtada verme gibi düşün bu yüzden fazla aşk yaşamaya gerek yok ben nisan 15-20 kadar oyun olmayı seçip sonra kenara çekilmeyi düşünüyorum bakalım düşüncem bu yönde.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

6.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    bugün arcelor ne kadar sattı ereglde...
    6,5 şuanda
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

7. İnsanlar kendi inandıklarına ters bir şey olunca kızıyor, bir şey ararken gereksiz gördükleri şeyler ile karşılaşınca sinir oluyorlar.

Forum kurallarına uyduktan sonra insan sinirini ve kızgınlığını kendine saklamalı, sakince varsa kendi görüşünü yazmalı.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

8.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Yazamadım.Elimde olan tüm shortları kapattım..bir ara 600 puan kar varken 150 puana el sıkıştık.An itibariyle FLATIM.

Bundan sonra VIOB da trade yapacağım.Öyle pozisyon alıp günlerce beklemeyi düşünmüyorum..Çünkü-GUNDİ HAKLI-Adamlar seçime kadar borsaya her şartta destek olmak istiyorlar.Deprem varken bile 1 milyar dolar destek olacak kadar...Bu da senaryo çizmemi engelliyor.O açıdan artık vur-kaç....

Fazla orta vadeli düşünmeden haftalık puan hedefine viob oynamak,ana stratejim oluyor.LONGTA OLUR-SHORTTA OLUR...

Hissede ise TRADE SADECE zaman kaybıdır..Alıp beklemek-gundi-ikigözüm vs...en kral yöntemdir...Geçen sene alıp bekleyen sıkıntısız trade edenin 2-3 katı kazanmıştır..
    Bence doğru karar
    bir müddet için

Sayfa 774/1002 İlkİlk ... 274674724764772773774775776784824874 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •