Sayfa 776/1001 İlkİlk ... 276676726766774775776777778786826876 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 6,201 - 6,208 arası.

Konu: Viop XXXII

daha sert bildiriyi 126 emekli büyükelçi imzalayıp yayınlamıştı. haber bile olmamıştı. ancak 1-2 yerde ucundan bahsedildi. çünkü işin ucunda mağduriyet hikayesi yoktu.

https://tr.sputniknews.com/turkiye/2...ro-aciklamasi/

şimdi emekli asker olunca medya mal bulmuş mağribi gibi yapıştı. birkaç gün konuşulur, sonra unutulur. ekonomik kriz varken kimse bunu fazla konuşmaz.

yapay gündemler gerçekleri ancak birkaç gün örter.
    audentes Fortuna iuvat

2. Bedel mi?
    Ergenekon ve Balyoz davalarında ağırlaştırılmış müebbet aldı adamlar. İdam cezası olsa idam edileceklerdi yani.
    Akdeniz ve Ege'de konuşmadılar mı?
    Konuşmasınlar, Türk Donanması Ege ve Akdeniz'e çıkarmasın diye yıllarca yargılandılar. Düzmece fetö delilleriyle uğraşırken bazıları canını verdi Özden Örnek mesela. Sayın iktidarın çok övündüğü Ada sınıfı korvetler, İstanbul sınıfı fırkateyler, reis sınıfı denizaltıların proje geçmişlerine bir göz atın derim. Balyoz mağdurlarının emekleri var hepsinde. İstanbul fırkateyni daha yeni denize indirildi. Balyoz, Ergenekon olmasaydı kardeş gemilerle beraber (toplam 4 adet) şimdi hizmette olacaktı.
    Meral Akşanerde aynı şeyi söylemiş dün: ' niye görev yaparken şunu bunu yapmadılar' diye. Bende Meral Akşener şunu söyleyin birileri görev başında pensilvanyada gezerken bu adamlar yargılanıyordu.
     Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    bu iş en fazla gözaltına alınıp salı verilmektir.bu işten hapis çıkmaz.bunu onlar da biliyor.bu işin bedeli en fazla savcıya ifade vermektir.en ufak bir bedel onlar için söz konusu değil.

bedel ne zaman mı olur? görevdeyken fikirlerini açıklarsın.terfiyi vs. riske alana ben de helal olsun derim.

.bunu yayımlayanlar mühendisler odası olsa,sorun olmazdı..

mesela görevdeyken veya sonra,YUNAN TEZLERİ için ,AKDENİZ sorunlarımız için 2 kelime edildi mi?

3. Rusya devletine bağlı medya
    103 emekli amiralden sonra eski milletvekilleri de bildiri yayımladı
    https://sptnkne.ws/FQJY

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    ŞU ANDA YAPILAN BU BİLDİRİNİN ONLAR İÇİN BİR BEDELİ YOK diyorum...

YANİ CTESİDEN SONRA onları etkileyecek en fazla savcıya ifadedir.net olarak bu..

BAHÇELİ, rütbeleri alınsın-emeklilikleri iptal edilsin dedi (olacağının sanmam mevcut huk. sisteminde zor)...bu olursa bedel olur.

6. BBC News Türkçe
    @bbcturkce
    ·
    14d
    Eski milletvekillerinden açıklama: 'Montrö tartışmaya açılamaz, ülke çıkarlarıyla ilgili görüş açıklamak hem haktır hem de yurttaşlık görevidir'
    https://bbc.in/3wufNvy

7. Mevzu ifade özgürlüğü, çoban bile fikir beyan edecek, ayasofya imamı konuşacak, ama emekli amiral susacak. Böyle saçmalık mı olur. Benim açımdan, eğtim, din, hukuk, asker bu alanlarda aktif görevde olanlar, fikir belirtmesinler. imam da konuşmasın, asker de konuşmasın...ha emekli olduktan sonra, hepsi konuşabilir, sıkıntı yok.

Bana sorarsan, devlet ve belediye, bir şekilde kamuda memur olan adamın sosyal medyada hesap açmasını bile yasaklarım..eğer siyaset yapacaksa, kamudan istifa etsin, gitsin paritde siyaset yapsın.

hem devlet memuru olayım, hem ona giydireyim buna saydırayım..yok, bu kadar özgürlük bu ülkeye fazla.

hele devlet memuru olup mesai saatinde forumlarda gezinenler varya, bunları diekt işten atarım
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

8. Hilal Kaplan: Biz Türkiyeliyiz, Türkiye'deniz. Bunun ne demek olduğunu FETÖ'cü Amerikancılara öğrettiğimiz gibi gerekirse Atatürk maskesi takan NATO'culara da öğretiriz
    https://sptnkne.ws/FQK6

Anlamadan konuya tam hakim olmadan TV karşısına çıkarsan Ak partinin ekmeğine yağ sürersin.
    Meral Hanım dün akşam konuşmasında zevzekçe bir açıklama demesi bana göre yanlış.
    Yoksa iktidar onlar gibi düşünmeyen herkese her yakıştırmayı yapmaya hazır.

Sayfa 776/1001 İlkİlk ... 276676726766774775776777778786826876 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •