Sayfa 776/857 İlkİlk ... 276676726766774775776777778786826 ... SonSon
Arama sonucu : 6852 madde; 6,201 - 6,208 arası.

Konu: Viop LXV

Alıntı Originally Posted by Denizdenizli61 Yazıyı Oku
    Teşekkür ederim.
    Siyasi gelişmelerden bağımsız piyasa yokki Keske olsa..
    Hükumete yakın olan kişiler ya da haberi önden alanlar bize göre 1-0 önde değil mi?
    Ben hisse taşıyorum ve genelde yoğun bir al sata girmeden alıp bekliyorum.
    Bende diplerden tabiki bu zamana göre TTRAK GOLTAŞ VB bir sürü dağınık hissede pozisyon almıştım.

YTD.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

2.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    bozkurt bugunkü hikaye yazdım aşağıda cezalı olduğum için giremedik topiğe cumadan pozisyonlar alındı ama gücü ne kadar önemli olan bu şort giymek tehlikeli bu ay çok ters bir olay olmadığı sürece .
    Yarın endekis kırmızıyı yakarken algın 1 anda değişir sindoma abi bu sefer de lönk tehlikeli diye düşünürsün
    Hamdım Piştim Yandım

3.  Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Sana katılmıyorum. Çevremde bir sürü böyle incider ile iş yapan adam var alayı Cuma günü bist100 9300 ün altında gezerken 3,5 atıyordu. Hiçbir şeyde yapamadılar korkularından. Bu arada bir çoğu da butlan bekliyordu.
    perşembe Kütahyalının tweterda paylaştığını dinleyen cuma pozisyon aldı piayada senin ve arkadaşlarının bilmediği ınsıder üzerinden dönüyor bu kararın ne çıkacağını bilenler vardı buna göre kimileri rahat pozisyon aldı kimileri risk aldı cezalı olmasam burada uyarı yapıcaktım yazamadık
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

yabancı olsa piyasada, adam kafayı yerdi..
    dünyadan kopuk kendi kendine oynayan bir tuhaf piyasa..

AKBNK niye %7 ? anlamış değilim..

5.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    perşembe Kütahyalının tweterda paylaştığını dinleyen cuma pozisyon aldı piayada senin ve arkadaşlarının bilmediği ınsıder üzerinden dönüyor bu kararın ne çıkacağını bilenler vardı buna göre kimileri rahat pozisyon aldı kimileri risk aldı cezalı olmasam burada uyarı yapıcaktım yazamadık
    Ben Rok okumam izlemem dinlemem. Ben aklımın erdiğince uyarmaya çalıştım.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

6.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Yarın endekis kırmızıyı yakarken algın 1 anda değişir sindoma abi bu sefer de lönk tehlikeli diye düşünürsün
    benim algım değişmez geçen ay bu dava sürecinin ekmeği yendi şimdi dava eylül ayına atıldı amacı belli oldu belirsizliğin bir kısmı kalktı , piyasa görmek istediğini fiyatlar şuanda görmek istediği temmuz faiz indirimi ne konuşulcak 350 mi olacak 500 mü olacak , arada düzeltmeler olur önemli olan ineceğini bineceğin yeri ayarlamak gerisi boş bu piyasada INSIDER öyle yapıyor
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

7.  Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Ben Rok okumam izlemem dinlemem. Ben aklımın erdiğince uyarmaya çalıştım.
    O zaman sınıfta kaldın bu vatandaş bir twete piyasayı %5 aşağı çekti şuanda şirketlerin bilançolarından daha önemli
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

8.  Alıntı Originally Posted by Calibra Yazıyı Oku
    long değil ama cumadan boynuzlu holdinge girmiştim spotta.
    bol kazançlar boynuzluda beraberiz
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Sayfa 776/857 İlkİlk ... 276676726766774775776777778786826 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •