Sayfa 776/882 İlkİlk ... 276676726766774775776777778786826876 ... SonSon
Arama sonucu : 7056 madde; 6,201 - 6,208 arası.

Konu: BRKSN - Berkosan Yalıtım

1.  Alıntı Originally Posted by Akinkktrk Yazıyı Oku
    Herkesmi boğuldu nerdesiniz bir ses verin yanlız kaldım koekuyorum
    pozisyonumda bir değişiklik yok...sadece her zaman söylediğim gibi unutmak gerek...bırakalım tahtacılar istediklerini yapsınlar... sesizlik iyidir derler hep...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2. Paritenin euro lehine hareketi berkosan gibi ihracatçı şirketler için olumlu..
    Garantinin alımları da önemli..!
    Bist de risk iştahının olmadığı zor bir dönemden geçiyoruz..

3. Sabırla beklemedeyiz.

Alıntı Originally Posted by Umk Yazıyı Oku
    Sabırla beklemedeyiz.
    Genelde bu söz sabırsızlığın arttığı dönemi işaret eder.. Bu hisseyi 2026 plus düşünmek gerek..Büyüme atağına geçmesi için çok erken.. Syglr.

5. Şirketin battığını açıklamasını bekliyorum.

6.  Alıntı Originally Posted by BERKOSANN Yazıyı Oku
    Şirketin battığını açıklamasını bekliyorum.
    kesinlikle bu fiyatlar kabul edilemez gel gör ki yönetimin akıl tutulmasına yapacak bir şeyimiz yok sadece yönetim musveddelerine lanet okuyorum

7. Yalnız kazankapisi ve keko 56larda bile överek güzel mal kitlediler millete helal valla. Şimdi dicek tek lot satmadım. Kitlemek mal yığmak değil. Ki zaten elinizde olup olmadığının kanitida asla yok. Herkeze geçmiş olsun. Bende yakında adaya veda ederim.

8.  Alıntı Originally Posted by BERKOSANN Yazıyı Oku
    Yalnız kazankapisi ve keko 56larda bile överek güzel mal kitlediler millete helal valla. Şimdi dicek tek lot satmadım. Kitlemek mal yığmak değil. Ki zaten elinizde olup olmadığının kanitida asla yok. Herkeze geçmiş olsun. Bende yakında adaya veda ederim.
    6 aylık bilançoda hiç kar açıklamada bile en az bu kadar ederi var önümüzdeki 5 aylık dönemde iyi yerlere gelecegine inancımı yitirmedim sadece zaman kaybimiz olduğuna inanıyorum güven kaybına uğrayan yönetimde birazcık yatırımcılarına tekdek veren açıklamalarda bulunsa tabiki daha cobuk toparlanir

Sayfa 776/882 İlkİlk ... 276676726766774775776777778786826876 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •