Originally Posted by
sindoma53
Hilal Kaplan: Biz Türkiyeliyiz, Türkiye'deniz. Bunun ne demek olduğunu FETÖ'cü Amerikancılara öğrettiğimiz gibi gerekirse Atatürk maskesi takan NATO'culara da öğretiriz
https://sptnkne.ws/FQK6
Anlamadan konuya tam hakim olmadan TV karşısına çıkarsan Ak partinin ekmeğine yağ sürersin.
Meral Hanım dün akşam konuşmasında zevzekçe bir açıklama demesi bana göre yanlış.
Yoksa iktidar onlar gibi düşünmeyen herkese her yakıştırmayı yapmaya hazır.
adamlar avrasyacı mı, nato cu mu..anlamadım ben...gerçi bu şapşik hilal in de ne olduğu, ne dediği belli değil..kaale almaya değmez.
ctesi, öğlen vakti, medyadan üç beş gazeteci çağırıp, 3-5 komutan bu bildiriyi açıklayabilirdi...ama ülkede ne doğru yapılıyor ki, bu doğru yapılsın..bir sürü şekil, tarz hatası var..ama nihayetinde, ağlamaya, bağırıp çağırmaya, abartmaya da gerek yok..sivil her vatandaş gibi, emekli amiraller de fikrini açıklayabilir.
bu arada, genelde tavrını takdir ettiğim meral akşaner ve ali babacan da aşırı tepkililer...onlar da muhalefet partisi olarak işimiz zorlaştı, şimdi bir de akp nin zırlamalarıyla uğraşacağız diye kızgınlar sanırım.
Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53
Yer İmleri