Sayfa 777/1001 İlkİlk ... 277677727767775776777778779787827877 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 6,209 - 6,216 arası.

Konu: Viop XXXII

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    son dönemerdeki haftasonu atraksiyonlarından kar veya nötr çıktım.Bu sefer kuyruğu herife kaptirdik.Allahtan az longum var.Belki de bir şey çıkmaz...

Vob bu işte.Mutlaka tenhada yakalar.
    pazar sıkıntılı geçti..neyse ki ufak karla kapandım..hafta sonu flat olmaya çalışacağım.her hafta sonu bir olay -heyecan var.

2.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Hilal Kaplan: Biz Türkiyeliyiz, Türkiye'deniz. Bunun ne demek olduğunu FETÖ'cü Amerikancılara öğrettiğimiz gibi gerekirse Atatürk maskesi takan NATO'culara da öğretiriz
    https://sptnkne.ws/FQK6

Anlamadan konuya tam hakim olmadan TV karşısına çıkarsan Ak partinin ekmeğine yağ sürersin.
    Meral Hanım dün akşam konuşmasında zevzekçe bir açıklama demesi bana göre yanlış.
    Yoksa iktidar onlar gibi düşünmeyen herkese her yakıştırmayı yapmaya hazır.
    adamlar avrasyacı mı, nato cu mu..anlamadım ben...gerçi bu şapşik hilal in de ne olduğu, ne dediği belli değil..kaale almaya değmez.

ctesi, öğlen vakti, medyadan üç beş gazeteci çağırıp, 3-5 komutan bu bildiriyi açıklayabilirdi...ama ülkede ne doğru yapılıyor ki, bu doğru yapılsın..bir sürü şekil, tarz hatası var..ama nihayetinde, ağlamaya, bağırıp çağırmaya, abartmaya da gerek yok..sivil her vatandaş gibi, emekli amiraller de fikrini açıklayabilir.

bu arada, genelde tavrını takdir ettiğim meral akşaner ve ali babacan da aşırı tepkililer...onlar da muhalefet partisi olarak işimiz zorlaştı, şimdi bir de akp nin zırlamalarıyla uğraşacağız diye kızgınlar sanırım.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

3.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Mevzu ifade özgürlüğü, çoban bile fikir beyan edecek, ayasofya imamı konuşacak, ama emekli amiral susacak. Böyle saçmalık mı olur. Benim açımdan, eğtim, din, hukuk, asker bu alanlarda aktif görevde olanlar, fikir belirtmesinler. imam da konuşmasın, asker de konuşmasın...ha emekli olduktan sonra, hepsi konuşabilir, sıkıntı yok.

Bana sorarsan, devlet ve belediye, bir şekilde kamuda memur olan adamın sosyal medyada hesap açmasını bile yasaklarım..eğer siyaset yapacaksa, kamudan istifa etsin, gitsin paritde siyaset yapsın.

hem devlet memuru olayım, hem ona giydireyim buna saydırayım..yok, bu kadar özgürlük bu ülkeye fazla.

hele devlet memuru olup mesai saatinde forumlarda gezinenler varya, bunları diekt işten atarım

4. Ah pala ah şu borsada bademler birlikte yaptığınız isleri gıda sektöründe de yapsanız enflasyon olmayacak hatta gıda ve teknoloji bu piyasayı elde tutanlar parayı götürüyor. Hallerde çalışanların milyonluk arabalara bindigini bu işten irili ufaklı herkesin köşeyi döndüğünü biliyorum.
    1)
    Gıda taşımacılığını kamyonlar ve tırlar yerine tren hattı ile yapacaksın.
    2) Gıdaları tümnaravmcıları kaldıracaktır
    3) Ülkemizde çok satılan teknolojik ürünlerin ya fabrikasıni açacaksın yada açmasına yardımcı olacaksın
    4)Enflasyonu düşür hepsi düşer dolarda faizde...

5. O değil de ben bu kanal işini hiç anlamadım hiç de kafama yatmadı isteyen %10 bile çıkmaz bi suru borç dert uğraşıyoruz ne alaka. Hava alanının taksidini ödeyecektik tam pandemi geldi. Daha mı verimli olacağız cari fazla mı vereceğiz yoo...

Bir sürü ekolojik riski var.

Ben yaptım oldu ile götürülmesi çok sıkıntı olan bir iş niyeyse nasıl sözler verildiyse kesinlikle hiç bir şeyi dinlemiyorlar yapacağız Allah yapacağız. İlginç.

Emekli askerlere gelince hem tarz hem üslup olarak bana göre yanlış ama fikirleri de bence doğru yolu yordamıyla ifade etmeleri gerekirdi. Gene bi suru kısır tartışma ve zaman kaybı.

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    KANAL İSTANBUL bana göre de saçmalık,büyük bir ekonomik kayıp olur.umarım ilk kazma vurulmadan bu iş,heves biter.

zaten kimse de 2 tane mantıklı arguman ifade edemez.

SPOT

Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    O değil de ben bu kanal işini hiç anlamadım hiç de kafama yatmadı isteyen %10 bile çıkmaz bi suru borç dert uğraşıyoruz ne alaka. Hava alanının taksidini ödeyecektik tam pandemi geldi. Daha mı verimli olacağız cari fazla mı vereceğiz yoo...

Bir sürü ekolojik riski var.

Ben yaptım oldu ile götürülmesi çok sıkıntı olan bir iş niyeyse nasıl sözler verildiyse kesinlikle hiç bir şeyi dinlemiyorlar yapacağız Allah yapacağız. İlginç.

Emekli askerlere gelince hem tarz hem üslup olarak bana göre yanlış ama fikirleri de bence doğru yolu yordamıyla ifade etmeleri gerekirdi. Gene bi suru kısır tartışma ve zaman kaybı.

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    bu günden sonra kanalistanbulu istemiyorum sakıncalı gereksiz masraf gibi cümle kuran herkesin darbe heveslisi olma riski var
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 777/1001 İlkİlk ... 277677727767775776777778779787827877 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •