Sayfa 778/1024 İlkİlk ... 278678728768776777778779780788828878 ... SonSon
Arama sonucu : 8190 madde; 6,217 - 6,224 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by effendy75 Yazıyı Oku
    Mb görev zararı yazabiliyor mu ? 🙂
    Likidite açığı o kadar yüksek ki (160 milyar TL civarı) , bundan elde ettiği faiz geliri inanılmaz seviyelere ulaşmış durumda. Faiz geliri elde ettiği anaparayı da senyoraj hakkı üzerinden maliyetsiz olarak yaratabildiği için görev zararı yazması için çok büyük bir hata yapması gerekli.

Örneğin piyasaya bir döviz traderı gibi girip yüksek sayıda pozisyon alıp kaybetmek gibi, Bu durumda dahi 160 milyar TL'nin %20 (ki artacak) faizden getirisi yıllık 30-35 milyar TL civarında olacaktır. Vadeli işlemlerde bu meblağı sıfırlayacak kadar zarar edebilir mi emin değilim. Ama gerek kanunen gerek te teknik olarak mümkün olmalı.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

2.  Alıntı Originally Posted by effendy75 Yazıyı Oku
    Tl den yana sıkıntı olacağını sanmam.
    DTH lerde sıkıntı olabilir mi..?

3. Ali Ağoğlu Eylül de aylık enflasyonu %4,5 mu bekliyorum dedi?
    Dikkatimin dağınık olduğu bir anda öyle birşey duydum sanki...
    Ama tam eminde değilim...

%4,5 aylık enflasyon mu?

Aman Allah ım ülkem için çok tasalanıyorum çokkkk

saygılar/başarılar
    "Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Dolar topiginde film tavsiyelerini de aldik, dinsel ve cinsel tavsiyelere ne zaman gececegiz?
    Ben de bir film tavsiye edeyim seyretmeyenler için. Persepolis
    İran İslam devrimini anlatan animasyon film. Eğer 2023 hedefi Türkiye İslam Devrimi ise (çünkü hedefleri neyse bir türlü anlayamadım ) seyredilmesinde fayda var. Filmde yaşananlar çok tanıdık gelecek.
    Reha Bey'i kızdırmadan dolara dair de ; dip olursa 6.35 olur sonra hızla 6.85 diyor takip ettiğim bir teknikçi.

5.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Sadece okyanuslardaki suyun içinde 20 milyon ton altın olduğu bilimsel olarak kanıtlanmış bir gerçek. Uzay madenciliği , magmadaki altın miktarı çabası. İnsan geçmişine tapar. Geleceğinden ise korkar. Uzun vadede en rahatlatıcı çözüm korktuğu ne varsa yokmuş gibi davranmak ve reddetmektir.
    Aslolan havadır ,sudur, yaşam için gerekli gıdadır. Bunlar kıtlaşmaya başladığında korkular artık yok sayılamaz.
    Size yakışan bir paylaşım... Araştırmacı, bilgili, kültürlü, eğitimli ve saygıdeğer kişilik.
    hakuna matara....memento mori.

6.  Alıntı Originally Posted by thejackalav. Yazıyı Oku
    Size yakışan bir paylaşım... Araştırmacı, bilgili, kültürlü, eğitimli ve saygıdeğer kişilik.
    Aslında bu şirin suratın altında tam bir Hannibal Lecter var ama yine de dediğin gibi kabul edelim.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Dolar topiginde film tavsiyelerini de aldik, dinsel ve cinsel tavsiyelere ne zaman gececegiz?
    onuda tecrübeli yaşı kemale ermiş arkadaşlardan bekliyoruz.
    bir halt olacağı yok.

Hedge Funds use Euro rise to pile on shorts. Increase bearish bets by another 2,378 contracts. Net short positions now 7,219, most since Apr 2017
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Sayfa 778/1024 İlkİlk ... 278678728768776777778779780788828878 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •