Balon 1 yıl içinde patlayacaktır, nakitte fırsat beklenmelidir
dolar bu fiyatlarda iken, yatırım yapmak mantıklı
faizler insin, şimdi almak mantıklı değil
ömür boyu alacak param olmayacak
Kira çarpanlarının uçtuğu ortamlarda ev almak doğru değildir, beklenmelidir.
İstanbul gibi metropollerde gayrimenkül yatırımı her zaman karlı bir iş olacaktır.
Müstakil villa deyince müstakil parsel üzerine yapılmış villa olmalı.
Bunlar site villası. Büyük şehirler haricinde her yerde gayet ucuza benzerleri bulunabiliyor.
Ucuz dediysem istanbuldaki villalara göre ucuz. Yoksa manisanın merkezine bile 10 km olduğunu düşünürsek epey pahalılar.
Bu arada istanbulda aynısı ne kadar olurdu diye sormuşsunuz.
sizin villanızın da manisa merkeze 10 km olduğunu düşünerek silivrideki villalara baktım, ortalama fiyat sizinkiykle aynı gibi.
Bu kıyaslamada manisanın merkezine bile uzak olan bir dağ başının silivri karşısında pek şansı yok bence.
https://www.sahibinden.com/emlak-kon...=silivri+villa
Son düzenleme : djoz; 27-12-2017 saat: 14:56.
Evi tutarken herkes iyidir. Yeni kiracı adayınız iyi birine benziyor olsa da, DAVA GEÇMİŞİNİ mutlaka isteyin.
https://www.milliyet.com.tr/ekonomi/...nir-mi-6994969
😂🤣😂🤣
SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Villa filan sanıp da buraya para verilmez.Villayı villa yapan tam bağımsız olmasıdır.Bir duvarla ayrılan yere villa denilmez..Bu daha çok yazlığa benziyor..Denize de uzak..Sırf yeşil ve temiz hava için isteniyorsa oralarda bol zaten..
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burada yazılanlar hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalı.Yazılarım kişisel görüşlerimden ibaret olup size uygun olmayabilir.
Otoparksız eve değil 350 (ben) beş kuruş vermem.Beylikdüzünü de hiç bilmem..Otoparklı ev sadece İstanbul da ve Beylikdüzü semtinde mi var ileri zekalı arkadaşım?
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burada yazılanlar hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalı.Yazılarım kişisel görüşlerimden ibaret olup size uygun olmayabilir.
Üstatlar, Duayenler Merhaba,
2015 yılı mart ayında 220.000 TL'ye Esenyurt Lemuria sitesinden 2+1 brüt 121 net 100 metrekare daire aldım. Ana caddeye cephe. Orta kat.Bloklar 8 katlı.
0,83 oran ile kredi almıştım. 150.000 TL kredi 240.000 tl toplam ödeme. Bana maliyeti yaklaşık 310.000 TL oldu. Şimdiki fiyattı yaklaşık 280.000. Site girişine mahmutbey - esenyurt metro projesi sebebiyle (sözde 2020 gibi bitecek), ardıçlı metro durağı geliyor. Bir türlü kar edemedim. Kafayı yiyeceğim. Ne önerirsiniz?
Kirası : 1000 - 1150 civarı. 3 yıldır (34 ay) o dairede kendim, ailemle oturuyorum.
örnek daire : https://www.sahibinden.com/ilan/emla...23006221/detay
Saygılarımla.
aslında otopark sorunum yok diye birşey yok.
10 tane otoparkın olsun oturduğun binada bu ancak gece arabanı güvende olmasını sağlar.
evden çıktığın andan itibaren özelikle istanbulda. OTOPARK sorunun 7/24 devam eder.
geriye sadece benim ev otoparklı demek kalır. yok ben motor metro bisiklet otobüs kullanıyorum diyorsan otopark neyine
yinede büyük avantaj
Yer İmleri