4.48 in üstü yok demeye getiriyorlar 4.48 i kırarsa birilerine fena girecek `short` suz mıçlarını duvara dönüp kıçım kıçım sıvışmak zorunda kalacaklar.
4.48 in üstü yok demeye getiriyorlar 4.48 i kırarsa birilerine fena girecek `short` suz mıçlarını duvara dönüp kıçım kıçım sıvışmak zorunda kalacaklar.
dün gece 4,50 edasıyla uyudum işte kısmet 4,50 olduk hedefimiz şimdi 4,70![]()
Senelerdir takipteyim,bu siteyi, bu başlığı...İsimlere az biraz aşinayım ancak üyelik anca oldu.
Senelerin şirketi bile üretiminde bazı şeyleri aşamayıp maliyetler belimizi büküyor diye ağlamasın lütfen.Hadi bunu otomotiv, bilgisayar vs şirketi söylesinde, Yataş yahu.
Memleket yangın yeri baklavacısı bile isyanda. Halbuki baklavacılarımız şekerden nişasta bazlı zehirle yaptıkları şuruplarla ne de güzel karlar elde ederlerdi.
7'den 70'e "Nasıl zengin olurum" kafası, "nasıl geleceğe yatırım yapabilirim" diye değişmedikçe dolarda yükseliş kaçınılmaz.
Dünyayı zır deli yönlendiriyor resmen. Tımarhanelik herifi abd’ye başkan yaparlarsa olacağı bu. Bakalım bizde hangi üşütme başkan olacak.
http://www.hurriyet.com.tr/dunya/tru...iklar-40840493
İşletme fakültesinden arkadaşım düne kadar büyük bir şirkette finans müdürlüğü yapıyordu. Beraber markete girmiştik tabiki benden dolayı konu doğal olarak döndü dolaştı Doların yükselişine geldiO hala bir yerlerde MB tedbir alıp Dolar düşecek dedi bende al bak şu eskiden Türkiyede üretilen İPANA diş macunu şimdi nerede üretiliyor ve Türkiye onu nereden ithal ediyor dedim. İnanamadı, garibim diş macununu hala Türkiyede ürettiğimizi sanıyormuş o zaman bende döndüm dedim ki - Şimdi anladın mı DOLARDA yükseliş niye kaçınılmaz !... Hikayenin geçtiği tarih 1 hafta önceydi o günden sonra Dolar 4.20 leri deldi geçti.
mayıs sonu dedimse 4,48 için demedim, Umut hocam mayıs sonu 5 gayme olacak![]()
Yer İmleri