Sayfa 779/1001 İlkİlk ... 279679729769777778779780781789829879 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 6,225 - 6,232 arası.

Konu: Viop XXXII

1. Gevur olmayınca bizim kapçık ağızlı yerli pala da kıvrandırıp duruyor. Hiç sorumluluk almıyor. ABD açılınca bir hareket gelir belki.

2.  Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Abi biz bosacıyız tarihsel benzerliklerden faydalanırız

Cidden bu Montrö işi çok sakat. Şimdi bakıyorum Karadenize kıyısı olan Türkiye-Romanya-Bulgaristan NATO üyesi. Gürcistan ve Ukrayna nın Rusya ile olan ilişkileri malum. Yani Rusya bir tarafa diğerleri bir tarafa durumu var pratikte. Hani yaşanmışlıklar, ilişkiler bir tarafa, bizim batıyla ilişkiler süper, dünya bir tarafta Rusya bir tarafta, soğuk savaş rüzgarları esiyor gibi bir durum olsa tamam aga tam zamanıdır koy masaya.

Ama diyorum bizim Rusya ile ilişkilerimiz iyi olmasa da çok kötü değil. Batı ile ise felaket. Yani şu zamanda Montröyü masaya yatırmak kaldırıp Rusya ya koşmak ile eşdeğer.

Ne yapıyorlar, ne ediyorlar, akıllarından ne geçiyor vallahi bilmiyorum. Bu iş ciddileşirse Rusya bunu savaş sebebi bile sayar ki masaya oturup anlaşılacak bir konu değil Rusya ile.

Cidden basit bir iş değil. Arka planı var mı yok mu o hiç belli değil. Tabi zamanlaması da manidar Rusya-Ukrayna münasebetleri malum.

Hiç birşey bilmeden daha fazla yorum yapmak istemiyorum ama hakkımızda hayırlısı ne diyelim. İş sıkıntılı.
    Abdülhamit de rusya ve ingiltere arasında denge politikası falan diyip götürmeye çalıştı idi..

Mal varlığı ve kara para trafiği diyorum başka da bişi demiyorum..
    O uyuşturucu videoları boşuna servis edilmedi..
    whatsapp insta facebook..
    Bunların dataları hepsi saklanıyor..
    Sen istediğin kadar sil..Yine orada..

Çok gelişmiş algoritmaları var..
    1-2 tıkla bütün pudra şekerciler şunlar bunlar herşey ortaya çıkar..
    Sen istediğin kadar sil mil bilmem ne et..

3.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Anlaşılmayacak bişi yok..
    Amerikalılara verilmiş bi havuç diyelim..
    Montrö ve kanal istanbul en çok kimin ağzını sulandırır..?

Bu soruyu sor kendine..

HALKB davası öncesi bu tartışmayı alevlendirmeleri şans mı..

Siz HALKB ı ve mal varlığı kirli para trafiğini bırakın...Kanal ve montrö işi BENDE diyor birileri..

Karşı çıkan darbeci falan..
    Sorgulayana da..
    Siz anlamazsınız devlet işleri bunlar deniyor..
    Fazla soru sormayın diyo..
    Eee tabi ne diyecek..
    ytd..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    bıst100 5 daklıklarda 2 li tepe oluşuyor..1439 üzerinde iptal..

5. Öyle değil mi ya! Türkiye de dereceye girip,uydurulan ama yargı tarafından bu kadarda olmaz diye iptal edilen sözlü mülakatlarda elenen gençler fetocu,ellerindeki tek silahları,ordu evlerindeki pasta bıçağı olan emekli paşalar darbeci,muhalefet zaten alayı hayin....

Gerçekten ne kötü bir şey ya beynini sabit bir fikre vermek,hiç bir şekilde o fikri ve mensuplarını suçlayamamak,hatayı,düşmanı hep karşıda aramak...

Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Abi biz bosacıyız tarihsel benzerliklerden faydalanırız

Cidden bu Montrö işi çok sakat. Şimdi bakıyorum Karadenize kıyısı olan Türkiye-Romanya-Bulgaristan NATO üyesi. Gürcistan ve Ukrayna nın Rusya ile olan ilişkileri malum. Yani Rusya bir tarafa diğerleri bir tarafa durumu var pratikte. Hani yaşanmışlıklar, ilişkiler bir tarafa, bizim batıyla ilişkiler süper, dünya bir tarafta Rusya bir tarafta, soğuk savaş rüzgarları esiyor gibi bir durum olsa tamam aga tam zamanıdır koy masaya.

Ama diyorum bizim Rusya ile ilişkilerimiz iyi olmasa da çok kötü değil. Batı ile ise felaket. Yani şu zamanda Montröyü masaya yatırmak kaldırıp Rusya ya koşmak ile eşdeğer.

Ne yapıyorlar, ne ediyorlar, akıllarından ne geçiyor vallahi bilmiyorum. Bu iş ciddileşirse Rusya bunu savaş sebebi bile sayar ki masaya oturup anlaşılacak bir konu değil Rusya ile.

Cidden basit bir iş değil. Arka planı var mı yok mu o hiç belli değil. Tabi zamanlaması da manidar Rusya-Ukrayna münasebetleri malum.

Hiç birşey bilmeden daha fazla yorum yapmak istemiyorum ama hakkımızda hayırlısı ne diyelim. İş sıkıntılı.
    her konuda fikrin var ama bu konuda yok demek "reis" diyorsa bir bildiği vardır değil mi ??

kanal istanbul kadar aptalca bir proje var mı?

deniz trafiği arttı diye durmadan kanal mı yapacağız ?

yine artarsa 3. kanalı mı yapacağız..? ayrıca trafik artmıyor azalıyor ..

kaldı ki 90 larda trafikte güvenlik için lozan ve montrö üzerine ek sıkılaştırmalar yaptı bizimkiler yabancılar bir şey diyemedi ..kapasite belli..kimse bizi bir şeye zorlayamaz.

kanal istanbul bir emlak projesi. araplara 10 yıldır pazarlanıyor. ayrıca abd ye ödenecek diyetler var..

şu anda bile ulaşımın zor olduğu bir kentte toprağı kazıp karşıdan karşıya geçmek için 15 tane köprü yapmak da ancak hiç bir şeyden anlamayan idraksizlerin ortaya atacağı bir şey..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

7. Kafamız nasıl güzel artık ne içiyorsak,adamlar emekli,önemli sorunlara parmak bastılar diye vatan haini ilan edilecek,birde görevdeyken niye bunu yapmamışlar diye soruluyor...

Not: bu adamların çoğu daha evvelde fetoşçuların kumpasıyla yargılanıyordu,geçin bunları,tüm vatanı ilgilendiren konularda her vatandaş görüş beyan edebilir,ha siz diyorsanız demokrasi yanlız bana ve boynukalınlara orası ayrı...

8.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Mevzu ifade özgürlüğü, çoban bile fikir beyan edecek, ayasofya imamı konuşacak, ama emekli amiral susacak. Böyle saçmalık mı olur. Benim açımdan, eğtim, din, hukuk, asker bu alanlarda aktif görevde olanlar, fikir belirtmesinler. imam da konuşmasın, asker de konuşmasın...ha emekli olduktan sonra, hepsi konuşabilir, sıkıntı yok.

Bana sorarsan, devlet ve belediye, bir şekilde kamuda memur olan adamın sosyal medyada hesap açmasını bile yasaklarım..eğer siyaset yapacaksa, kamudan istifa etsin, gitsin paritde siyaset yapsın.

hem devlet memuru olayım, hem ona giydireyim buna saydırayım..yok, bu kadar özgürlük bu ülkeye fazla.

hele devlet memuru olup mesai saatinde forumlarda gezinenler varya, bunları diekt işten atarım
    Nokta......

Sayfa 779/1001 İlkİlk ... 279679729769777778779780781789829879 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •