ABD 1974 yılında Türkiyeye silah ambargosu koymuştur, bugün olduğu gibi.
Yoksa İran, K.Kore, Venezuela, Rusya gibi ambargo koysa, kendimizi camdan atarız.
Dikkat ederseniz 3 ülke petrol zengini, yani ambargodan pek etkilenmiyorlar, K. Kore ise zaten insanlık düşmanı vatandaşları geberseler de farketmez.
Biden ise 1989 yılında tam kapsamlı bir ambargo istemişti, yani basitçe dolar kullanamazsın hesabı, teklifi reddedildi tabiki.
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Neden İstanbul'daki ev fiyatları NY dakilerden daha pahalı olmak zorunda
https://www.facebook.com/share/r/1AxJTL5rme/
Ben başkan pusht un zenci danışmanından biliyorum Condoleezza Rise adisi en fazla adiliği elit batı Kulübü ne kabul edilen zenci ,afro, asya kökenli tipler yapar. Yani zenciyede en büyük düşmanlığı zenci yapar.
O yüzden İngiltere ABD yönetim erkleri iğrenç fikirlerini uygulanmak için böyle esasen kendilerinden olmayan tipleri kabul ediyorlar, İngiltere'de böyle hintli başbakan seçti.
Aslında bir örnek daha var..
Ancak Trump da yarı delidir. Yani bu seçimin iyi yanı yok ancak Trump, Pentagon un bazı planlarını para nedeniyle reddederse bu herkes için iyi olur. Demokratlar dünya savaşı çıkarmaya çalışıyordu Kanola Hastir, Taiwana gidip Çin'i kışkırtmaya çalıştı oysa Trump kuzey Kore'ye gitti ve kim Le dost oldu,![]()
Sen neden İstanbuldan ev almak zorundasın ki?
kız Kocuniversitesinde okuyordu.hazırlığı geçemedi.İngiltereye gönderdim.Aylık harcama miktarı TR nin altında...gecenlerde Manchester City-Sparta Prag Sampiyonlar ligi maçına gitti.32 Poudna bilet almıs.TR deki siteler üzerinden yapılan satıs fiyatlarında 100€ nun altı yok.FB-kONYA 2 ANADOLU TAKIMI AMÇI BİLE 3000 tl DEN BASLIYOR.hersey orada daha ucuz.pahalı olan burası.Doları baskılayınca asgari ücret yuksek gozukuyıor ama yuksek vergiler olagan dısı kar marjları ev vs gb alanlara gocmenlerin talebi vs nedeniyle talep yponlü baskıdan dolayı herseyin fiyat heryerin fiyatından yuksek olmaktadır....Bu yuzden bulgaristana tasınmaya karar verdim.seneye gidiyoruz...ytd
Yer İmleri