Sayfa 780/999 İlkİlk ... 280680730770778779780781782790830880 ... SonSon
Arama sonucu : 7985 madde; 6,233 - 6,240 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. FinansInvest
    Viop
    1 günlük MK:21,04

2. Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

3.  Alıntı Originally Posted by Diproyals Yazıyı Oku
    Az önce manavın önünden geçtim.

Marul 1 tane: 5₺
    1 kg Domates: 7,95
    1 kg Salatalık: 8,00
    1 kg Soğan: 7,95
    1 kg Patates: 5.00
    1 kg Sivri Biber: 12.50
    1 kg Patlıcan: 12.50
    1 kg Taze Fasulye: 18.00
    1 kg Muz: 14.00
    1 kg Limon: 4.00
    1 kg Turp: 4.00
    Yeşillikler 1�er tane 1.25₺�le...

Yorum yapmıyorum!
    Bu millete az.

Akıllanana kadar durmak yok.

MI 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Valla hocam suan elimde olana gore cla da iyi kalir c200 de. Sportage aldim ben hayatimda boyle handal agir araba gormemistim. Bin pisman oldum. Heleki mersodan inip buna binince gazi parcalayasim geliyor araba gitmiyor resmen
    bf2dc80652164ffcb141b5ce85c8c9db.jpg

Arka stoplarını beğenmeyenlerde var, bana artık güzel geliyor.
    Sportage kullanışı iyi değil, fazla da yakıyor 1.6 benzinli ise.
    Ama fiyatına göre, yürütme maliyetine göre idare eder.
    Bu mercoların kaskosu, bakımı. Havaya çok para uçuruyor.
    Yürütme maliyeti beni korkutuyor hep.

Ziraat Bankası ( https://www.ziraatbank.com.tr ) Tarafından
    Hazırlanan Faiz Piyasası Analizi:
    "ABD 2 yıllık tahvil faizinin, mart ortasından bu yana Fed'in fonlama oranının üst bandı olan %2,5 seviyesinin altında kapanış yaptığını görüyoruz. 2 yıllık ABD tahvil faizi, %2,47'lerde seyretmekte. Fed'in bugünkü faiz toplantısında güvercin tutumunu sürdüreceğine ilişkin artan beklentiler bu görünüme destek olmakta.
    ABD 10 yıllık hazine tahvillerinin faizinde ise Fed toplantısı öncesinde keskin hareketler gözlemlemiyoruz. 10 yıllıkların dün gün içerisinde %2,59-%2,63 bandında hareketin ardından %2,61 seviyelerinde dengelendiği gözlenmekte.
    Kurdaki dar banttaki harekete karşın, sınırlı yükseliş eğiliminin gözlenmesiyle yurtiçi tahvil piyasasında faizlerde sınırlı artışlar gözlendi. Bu kapsamda, 2 yıllık gösterge kağıdın faizi 8 baz puanlık artışla %18,64 seviyesine yükselirken, 10 yıllık gösterge kağıdın faizi de 8 baz puanlık artışla %16,21 seviyesine yükseldi. Hazine ve
    Maliye Bakanlığı'nın mart ayı borçlanma programı çerçevesinde dün gerçekleştirdiği kuponsuz bonoyu yeniden ihracında ortalama bileşik faiz %19,97, TÜFE'ye endeksli 5 yıllık tahvilde ortalama reel faiz
    %3,92 oldu."

https://www.ziraatbank.com.tr/tr/mak...20.03.2019.pdf
    bir halt olacağı yok.

6.  Alıntı Originally Posted by paramanya Yazıyı Oku
    Cepteteb enpara gibi 19.75 veriyor.
    Şube olmalı ceptetebde pazarlık olmaz
    aynen şube hızlı yazarken yanıldım, dün foruma can verelim derken kafam karıştı. Şunu öğrendim artık oran almak için aramayın oranlar belli.

7.  Alıntı Originally Posted by Purplee Yazıyı Oku
    Cla içi dar, malzeme kalitesi düşük ve önden çekişli bir mercedes (dış olarak güzeldir) yeni çıkacak olanı güzel olmuş ama onu da +400-450k dan başlatırlar 😡,
    C serisi iyidir, arkadan itişli 156 beygir 9 vites,
    2017 ikinci elleri 205-220k arası gidip geliyor
    Bunun da facelift kasası çok iyi de ikinci eli olmuş 300k üzeri.
    Ben %30 veya daha fazla bir ötv indirimi beklemekteyim seçimden sonra, bakalım olur mu...
    Araç satışları çok düşünce devlet de para kazanamaz, sürümden kazanmak isterler belki
    Ötv Yi bir 15 puan daha düşürmek yenilgi anlamına işlerin kötüye gittiğini kabul etme anlamına gelir, en iyi ihtimalle ÖTV indiriminin devam etmesini bekliyorum. Ama sonlanırsa da çok abartı olmaz nede olsa seçimden sonra bizi nelerin beklediğini tahmin etmek zor. Butik ve büyük bankaların aynı oranı vereceğini kaçımız tahmin edebilirdi acaba?

YTD.

8.  Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    aynen şube hızlı yazarken yanıldım, dün foruma can verelim derken kafam karıştı. Şunu öğrendim artık oran almak için aramayın oranlar belli.
    bu arada yapık'da 20,35 veriyor 32 güne

Sayfa 780/999 İlkİlk ... 280680730770778779780781782790830880 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •