Sayfa 780/1001 İlkİlk ... 280680730770778779780781782790830880 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 6,233 - 6,240 arası.

Konu: Viop XXXII

aptalca bir proje.. ekolojik,çevre ve güvenlik boyutlarına ek olarak bir de şehircilik boyutu var..

burada köprüler planlanıyor. bunlara bir o kadar daha eklenir zamanla..toprağı kazıp sonra karşıdan karşıya geçmek için köprü yapmak ???? hahahahaa.. ama "reis" diyorsa bir bildiği vardır değil mi?? ülkenin başına sayısız felaket getirmiş bir zihniyete hala "acaba bir bildikleri var mı" diye kredi açanlar tarih kitaplarına geçecek bir aymazlık içinde.. olay belli.. defalarca kandırılmış ve rasyonel düşünemeyen bir zihniyet..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

2.  Alıntı Originally Posted by Karatay Yazıyı Oku
    Tekrar yazayım..
    Umarım bu konuda yanılırım..

Kanal İstanbul'la ilgili küçük bir detay var, diğer siyasi-politik ve ekolojik konuların haricinde henüz açıklanmayan...ki bu İstanbul'da yaşayan insanları çok fazla ilgilendiriyor..Diğer boyuttaki tartışmaları pek umursadiklarinı sanmıyorum, çoğunluk iktidarın söylemlerinin doğru olduğunu düşünüyordur..

Kanal üzerinde yapılacak olan köprülerden geçişin nasıl olacağına dair..
    Bu köprülerin ücretsiz olacağını sanmıyorum..
    Küçük köprüler olmayacak sonuçta...Ve çok fazla kullanımı olacak, nüfus yoğun bir bölgede olduğu için..Hergün defalarca çift yönlü kullanan çok fazla insan var bu güzergahı...

Yeni usulde yapıldığı düşünülürse...
    Dövize endeksli çift taraflı ödeme usulu olursa oldukça keyifli günler istanbullulari bekliyor bence..

Son ana kadar açıklanmayacak muhtemelen..
    Şu ana kadar herhangi bir yerde bu detayı henüz okumadım..
    Umarım başlanmadan bu detaylar açıklanır...

Yapılmasını isteyen dış güç(!)ler belki rüşvet olarak hediye ederler...
    İlerde nasıl olacağını hep birlikte göreceğiz...
    Bunu bende çok düşündüm,evet korkunç bir mali yük ancak Allah korusun,99 depreminde viyadükler yıkılmıştı,bu yapılan köprüleri hasar alması veya yıkılması durumunda olacak olanlar mali yükünden çok daha fazla riskli bence...ayrıca bu kanal neden yapılacak konusu hakkında fikir beyan eden tüm arkadaşlara katılıyorum,kuşlu sitede amirallere sahip çıkan bir başlığa malum parti üyesi bir zat tehdit mesajı bırakmış,sizde yargılanırsınız diye,her yerimizden reform akıyor maşallah....

3.  Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Abi biz bosacıyız tarihsel benzerliklerden faydalanırız

Cidden bu Montrö işi çok sakat. Şimdi bakıyorum Karadenize kıyısı olan Türkiye-Romanya-Bulgaristan NATO üyesi. Gürcistan ve Ukrayna nın Rusya ile olan ilişkileri malum. Yani Rusya bir tarafa diğerleri bir tarafa durumu var pratikte. Hani yaşanmışlıklar, ilişkiler bir tarafa, bizim batıyla ilişkiler süper, dünya bir tarafta Rusya bir tarafta, soğuk savaş rüzgarları esiyor gibi bir durum olsa tamam aga tam zamanıdır koy masaya.

Ama diyorum bizim Rusya ile ilişkilerimiz iyi olmasa da çok kötü değil. Batı ile ise felaket. Yani şu zamanda Montröyü masaya yatırmak kaldırıp Rusya ya koşmak ile eşdeğer.

Ne yapıyorlar, ne ediyorlar, akıllarından ne geçiyor vallahi bilmiyorum. Bu iş ciddileşirse Rusya bunu savaş sebebi bile sayar ki masaya oturup anlaşılacak bir konu değil Rusya ile.

Cidden basit bir iş değil. Arka planı var mı yok mu o hiç belli değil. Tabi zamanlaması da manidar Rusya-Ukrayna münasebetleri malum.

Hiç birşey bilmeden daha fazla yorum yapmak istemiyorum ama hakkımızda hayırlısı ne diyelim. İş sıkıntılı.
    Sayın Tospa,bu işin birde İdlip kısmı var,biz bunu çok yapıyoruz,deneme ve yanılma sonra elinde 5 benzemez,illa savaş çıkmaz onun yerine Rusya İdlip i yerle bir eder ve sadece bize doğru bir geçiş açar...oldu mu elinde çoğu asla rehabilite olmayacak 3 milyon radikal...ayıkla pirincin taşını....

araplara pazarlanıyor yıllardır..videoları var
    sunumları var.. bu karede de tanıdık simalar var..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

5.  Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    her konuda fikrin var ama bu konuda yok demek "reis" diyorsa bir bildiği vardır değil mi ??

kanal istanbul kadar aptalca bir proje var mı?

deniz trafiği arttı diye durmadan kanal mı yapacağız ?

yine artarsa 3. kanalı mı yapacağız..? ayrıca trafik artmıyor azalıyor ..

kaldı ki 90 larda trafikte güvenlik için lozan ve montrö üzerine ek sıkılaştırmalar yaptı bizimkiler yabancılar bir şey diyemedi ..kapasite belli..kimse bizi bir şeye zorlayamaz.

kanal istanbul bir emlak projesi. araplara 10 yıldır pazarlanıyor. ayrıca abd ye ödenecek diyetler var..

şu anda bile ulaşımın zor olduğu bir kentte toprağı kazıp karşıdan karşıya geçmek için 15 tane köprü yapmak da ancak hiç bir şeyden anlamayan idraksizlerin ortaya atacağı bir şey..
    Arkadaş kusura bakma. Ben muhalif bir adamım.Daha bir oyum atmışlığım yoktur iktidar partisine. Ama yanlışa yanlış doğruya doğru derim. Muhalifliğim senin ve iki gündür beni hedef almaya çalışan birkaç kişi gibi gözümü kör etmedi.

Asla ve asla gitsinler ama nasıl olursa gitsinler düşüncesinde olmadım olmamda. Bu işin yolu seçimdir sandıktır. Sandıkla geldiler, sandıkla başta kalıyorlar, sandıkla da gidecekler ama erken ama vaktinde seçimle.

Ben sırf muhalefeti eleştirdiğim için hedef alıyorsun. Neden aga? Başarılı mı muhalefet? Ben muhalefete oy vermiyorum demedim ki. Mecburiyetten veriyorum. Benim için AKP hiç olmadı, olmayacak siyasi bir tercih için.

Ama halkın büyük çoğunluğu böyle düşünmüyor. Bir tercih, kötünün iyisi olarak görüp oy veriyor. Bu kitleye ışık olmalı muhalefet demek kötü mü?

Maalesef Muhalefetin bir kısmının zihin dünyasının foruma yansımış şeklisin. Sen ve senin gibiler yüzünden bu adamlar iktidarda. Böyle devam ederseniz de olmaya devam edecek maalesef.

Ne oldu dün bildiriyi savunuyordun. Muhalefet partileri sahip çıkmayınca, doğrusu bu, sustun bir anda.

Ya okuduğunuzu anlamada probleminiz var ya da gözünüz kör olmuş kör. Kendinizi değil bizi de yakıyorsunuz.

Bildirinin teması doğru. Bende Kanal İstanbula karşıyım. Montrönün şu anda masaya gelmesine karşıyım ne böyle bir gücümüz var ne de desteğimiz dün de aynen bunu yazdım. Ama 104 emekli Amiral bir araya gelip, tehtidkar ifadelerle gece yarısı böyle bir bildiriyi yayınlamamalı. Bu olmaz. Birşey yapacak gücün olmasa bile yanlış. İktidara koz verirsin, mağduriyet yaratırsın.

Neyi anlamıyorsunuz, anlamak istemiyorsunuz?

Sataşmadan duramıyorsunuz. Sataştığın adam kökten muhalif yahu. Ama senin gibi gözü kararmış değil. Nasıl giderlerse gitsinler değil sandıkla geldiler, sandıkla gidecekler. Başka bir yolu yok. Sakat düşünceleri insanlara empoze etmeyi bırakın.

Kime anlatıyorum ki. Şimdi yine troll, vay cart vay curt diye bir sürü şey zırvalayacaksın. Sana son mesajım. Daha da muhatap almam seni. Okuyan 100 kusur kişi var onlar notunu veriyor herkesin.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    MEB suçlu.çünkü MUHAKEME DERSİNİ mutlak baraj dersi olarak koymalıydı.

şimdi anlatayım,oklavayla,saksıyla,elmayla..

Fikri özgürlüğünü tek veya birden fazla anlatabilirsin.

Kasaplar federasyonu açıklama yapar.Büyük elçiler yapar...emekli berberler,manavlar,öğretmenler yapar...

ama emekli kolluk kuvvetleri organize olup gece saat 1 de yapamaz..emekli polisler yapamaz,askerler yapamaz.SİLAHLI GÜCE(SİLAH) SAHİP EMEKLİLER DE YAPAMAZ..
    ARADAKİ FARK SİLAHHHHHHHHH tır...

emekli olsalar bile rütbe sahibidirler.ordu evinde bir emekli general nasıl karşılanır..muvazzaflarla bağı(alt devre vs...komutanım çekmeleri vs.) bunları görmediniz mi?

TV ye çıkıyorsun..orada görüşünü ifade et.
    ama 104 birleşip gece ansızın yayımlarsan bu darbeye teşviktir.akp bu şekilde devrilmez..

ha akp ye bu bildiri 10 puan kazandırdı.saflar sıkıştı,seçmen konsolide oldu...

acaba bunlar da kripto akp ci mi?..cumhuriyet mit. vs..ne oldu sonucu?

çok zorunlu olmadıkça daha da bu konu da yazmam

Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Arkadaş kusura bakma. Ben muhalif bir adamım.Daha bir oyum atmışlığım yoktur iktidar partisine. Ama yanlışa yanlış doğruya doğru derim. Muhalifliğim senin ve iki gündür beni hedef almaya çalışan birkaç kişi gibi gözümü kör etmedi.

Asla ve asla gitsinler ama nasıl olursa gitsinler düşüncesinde olmadım olmamda. Bu işin yolu seçimdir sandıktır. Sandıkla geldiler, sandıkla başta kalıyorlar, sandıkla da gidecekler ama erken ama vaktinde seçimle.

Ben sırf muhalefeti eleştirdiğim için hedef alıyorsun. Neden aga? Başarılı mı muhalefet? Ben muhalefete oy vermiyorum demedim ki. Mecburiyetten veriyorum. Benim için AKP hiç olmadı, olmayacak siyasi bir tercih için.

Ama halkın büyük çoğunluğu böyle düşünmüyor. Bir tercih, kötünün iyisi olarak görüp oy veriyor. Bu kitleye ışık olmalı muhalefet demek kötü mü?

Maalesef Muhalefetin bir kısmının zihin dünyasının foruma yansımış şeklisin. Sen ve senin gibiler yüzünden bu adamlar iktidarda. Böyle devam ederseniz de olmaya devam edecek maalesef.

Ne oldu dün bildiriyi savunuyordun. Muhalefet partileri sahip çıkmayınca, doğrusu bu, sustun bir anda.

Ya okuduğunuzu anlamada probleminiz var ya da gözünüz kör olmuş kör. Kendinizi değil bizi de yakıyorsunuz.

Bildirinin teması doğru. Bende Kanal İstanbula karşıyım. Montrönün şu anda masaya gelmesine karşıyım ne böyle bir gücümüz var ne de desteğimiz dün de aynen bunu yazdım. Ama 104 emekli Amiral bir araya gelip, tehtidkar ifadelerle gece yarısı böyle bir bildiriyi yayınlamamalı. Bu olmaz. Birşey yapacak gücün olmasa bile yanlış. İktidara koz verirsin, mağduriyet yaratırsın.

Neyi anlamıyorsunuz, anlamak istemiyorsunuz?

Sataşmadan duramıyorsunuz. Sataştığın adam kökten muhalif yahu. Ama senin gibi gözü kararmış değil. Nasıl giderlerse gitsinler değil sandıkla geldiler, sandıkla gidecekler. Başka bir yolu yok. Sakat düşünceleri insanlara empoze etmeyi bırakın.

Kime anlatıyorum ki. Şimdi yine troll, vay cart vay curt diye bir sürü şey zırvalayacaksın. Sana son mesajım. Daha da muhatap almam seni. Okuyan 100 kusur kişi var onlar notunu veriyor herkesin.
    artık nasıl okuduysan. anlamamışsın. .bildiğin gibi devam et. benim yazdıklarım ortada..senin ima ettiğin şeyleri (nasıl giderlerse gitsinler vb) yazmadığım gibi tam tersini yazıyorum burada..fikri olarak mücadele. ayrıca muhalefet partilerinin söyledikleri benim görüşlerimde etkili değildir, ben zaten kendi görüşlerimi oluşturan birisiyim.. söyldiklerin ve serzenişlerin manasız şeyler..

sanırım c. başkanı konuşmaya başlamasıyla bir hareketlilik gelecek piyasaya. düşer çıkar bilemem ama ben olumlu taraftayım. borsa hareketleri olarak tabiki. başka bir dünya burası çünkü

Sayfa 780/1001 İlkİlk ... 280680730770778779780781782790830880 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •