Sayfa 781/1113 İlkİlk ... 281681731771779780781782783791831881 ... SonSon
Arama sonucu : 9840 madde; 6,241 - 6,248 arası.

Konu: ...::: Beyaz Yaka İçin Tasarruf ve Yatırım Koçluğu-2 :::...

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
    Öyle olsun. Ara sıra yaptık bir şeyler işte. kredili işlem falan.

Aracı kurumum, hisselerimin sabit olduğunu bildiği için iki günlük (takas süresi kadar) hisse değerinin %80'i kadar kredi imkanı sağlıyordu. Ara sıra günlük kullandık onu.

Hala da bu imkanım var. Ama epeydir kullanmıyorum.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyanın merkezi İstanbul
    Gönderi
    1,830
     Alıntı Originally Posted by DeliKAN Yazıyı Oku
    Öyle olsun. Ara sıra yaptık bir şeyler işte. kredili işlem falan.

Aracı kurumum, hisselerimin sabit olduğunu bildiği için iki günlük (takas süresi kadar) hisse değerinin %80'i kadar kredi imkanı sağlıyordu. Ara sıra günlük kullandık onu.

Hala da bu imkanım var. Ama epeydir kullanmıyorum.
    aman haa. kullanmayın sakın var olanlarla devam edin. piyasalar çok karışık. bilinmezler eskisinden çok.. en inandığınız anda bile insanı terse getirebilirler..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
     Alıntı Originally Posted by cennetyolu Yazıyı Oku
    aman haa. kullanmayın sakın var olanlarla devam edin. piyasalar çok karışık. bilinmezler eskisinden çok.. en inandığınız anda bile insanı terse getirebilirler..
    Teşekkürler uyarınız için.

Sıkıntımız yoktur şükür.

O unuttuğumuz hisse'den başka hisselerimiz de vardır.

Hisselerimiz kadar da nakit kaynağımız.

Nakit kaynağımızın beş on katı kadar da itibarımız.

İtibarımızın 50-60 katı kadar da (bilgimizden gelen) gücümüz vardır.

Teşekkürler uyarınız için.

Çok mu salladım acaba.. (Neyse rakamları yarıya düşürüp okuyun.)

4.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Meyve veren ağaç taşlanır diye,
    Ağaç meyve vermeyi bırakır mı?
    Belki kırılır dalı, incinir bedeni, en fazla bir yıl meyve vermez belki,
    Sonra yine devam eder, ölene dek.

Felsefem, iyilik yap denize at, mahluk bilmezse halık( mahluğu yaratan) bilir...Bu motivasyonla bir şeyler yazıyoruz, karşılık beklemiyorum. Bir nevi verdiği nimetler nedeniyle şükrediyorum bu şekilde...benim tarzım da bu.
    Hocam ,tweter adresiniz nedir, takip etmek istiyorum

5.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Meyve veren ağaç taşlanır diye,
    Ağaç meyve vermeyi bırakır mı?
    Belki kırılır dalı, incinir bedeni, en fazla bir yıl meyve vermez belki,
    Sonra yine devam eder, ölene dek.

Felsefem, iyilik yap denize at, mahluk bilmezse halık( mahluğu yaratan) bilir...Bu motivasyonla bir şeyler yazıyoruz, karşılık beklemiyorum. Bir nevi verdiği nimetler nedeniyle şükrediyorum bu şekilde...benim tarzım da bu.
    Tweter adresinizi buldum, takip ettim hocam sizden ulkemiz enerji sektorunu ve gelecegiyle ilgili fikirlerinizi paylasmanizi rica edebilir miyim? Buralardan uzun vade dusunulmesi faydali olur mu bize, yenilenebilir enerji, res, ges, elekt.oto.şarj vs.

6.  Alıntı Originally Posted by Atakan5234 Yazıyı Oku
    Tweter adresinizi buldum, takip ettim hocam sizden ulkemiz enerji sektorunu ve gelecegiyle ilgili fikirlerinizi paylasmanizi rica edebilir miyim? Buralardan uzun vade dusunulmesi faydali olur mu bize, yenilenebilir enerji, res, ges, elekt.oto.şarj vs.
    Uzak olduğum bir sektör...bu nedenle hiç yorum yapmayayım...ayrıca sektörden hisse almışmışım da pek yok( bir ara odas a bskmıştım biraz).
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

7. Bu hafta piyasalar daha cok negatif yonde olmak uzere hareketli gibi olacak gozukuyor. En azindan bana gore. Sizlerin dusunceleri beklentileri nedir arkadaslar?

8.  Alıntı Originally Posted by Wshark Yazıyı Oku
    Bu hafta piyasalar daha cok negatif yonde olmak uzere hareketli gibi olacak gozukuyor. En azindan bana gore. Sizlerin dusunceleri beklentileri nedir arkadaslar?
    Benim düşüncem net. Aslında tepkinin bu noktalara kadar uzatacağını da düşünmüyordum... 95-98 bin arasından dönüş bekliyordum...bu zorlama harekette gerek dow un sağlam durması, gerekse nisan vadede en büyük oyuncu TEB yatırımın long kontratlarının da etkisi oldu bence..perşembe günü önceki vade sonlandı..sonuçta önümüzdeki hafta yurt dışı önderliğinde düşüş bekliyorum.

99 bin altına inersek, düşüş derinleşebilir.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

Sayfa 781/1113 İlkİlk ... 281681731771779780781782783791831881 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •